Karaman'dan Ludovic'e Şut Emri!

 

 

Pazartesi akşamı ÇAYKUR DİDİ Stadyumunda oynanacak olan Kayserispor maçında yeşil-mavili takımın teknik direktörü Hikmet Karaman'ın en büyük kozu Fransız futbolcu Ludovic olacak..

İdman öncesi futbolcusuna yakın ilgi gösteren deneyimli çalıştırcı , " Kaleyi gördüğün yereden şut çek, bu sezon ceza sahası dışından sadece iki gol atabildik, senden bu maçta gol bekliyor, ayrıca olası bir penaltı kazanmamız durumunda topu kimseye bırakma. Bu takımın birinci penaltıcısı sensin" dediği öğrenildi.

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında, 4 Nisan Pazartesi günü sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde yapılan antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Makiadi ve Muhammet Emin Balcılar, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Milli takımlarından dönen Nika Dzalanidze, Dhurgham İsmail takımla çalışmalara başlarken, Ousmane Viera ve Godfrey Oboabona ile 21 yaş altı milli takım kampında bulunan Ertuğrul Ersoy'un takıma yarın ( bugün ) katılacağı belirtildi.

Antrenmanda yeşil-mavili futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından 19 yaş altı takımla taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. İdman, ilk 15 dakikalık bölümün ardından basına kapalı devam etti.

Yeşil-mavili ekip, Kayserispor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın