Oğuzhan Bu Kez Beleş Gitmedi!

 

 

ÇAYKUR Rizespor'da Mustafa Denizli döneminde Denizlispor'dan 1.800 bin tl bonservis bedeli olarak transfer ettiği Oğuzhan Berber'in yeni adresi A.Demirspor oldu..

Önceki yıllarda kiralık olarak gittiği takımlardan herhangi bir ücret talep etmeyen yeşil-mavili takım bu kez Hikmet hoca'nın direktifi ile Oğuzhan Berber'in yeni takımı A.Demirspor'dan ufakta olsa bir ücret alacak.

Buna göre Mavi - Siyahlı takım ikinci kez kadrosuna kattığı Oğuzhan Berber için yeşil-mavili takıma 50 bin lira ödeyecek.

Altyapıya Harcarım!

ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, önceki hafta bu konu hakkında yaptığı açıklamada ; Her sezon bedava gitmek yok. Oradan gelecek para ile altyapının bir eksiğini tamamlarız. A.Demirspor Başkanı ile görüştüm, her yıl Milyon dolarlar harcıyorlar ve süper lige çıkamıyorlar. Biz bu oyuncuyu zamanında bedava almadık" demişti.

 

 

Öte yandan A.Demirspor kulübü Oğuzhan Berber'in gelecek yıllarda satışından ÇAYKUR Rizespor'a pay vereceği öğrenildi. Diğer yandan Akdeniz temsilcisi bir başka eski Rizespor'lu Tevfik Köse'yi de kadrosuna kattığı öğrenildi.

ajnas53/ spor merkezi


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Şemsettin islamoğlu

     20 Temmuz 2016 17:46
         

    Çok büyük başarı 50 bin lira şakamısınız. 700 bin euroya alınan sol beki 50 bin liraya bonservisiyle gönderdiniz. Bide maharetmiş gibi gösteriyorsunuz. Erenle sercan 2 milyon euro şimdi nerdeler ? Hurşut mutumba nika murat duruer uche kalu bunlara alırken verilen bonservislere yazık değil mi. Hikmet karaman bu sene transferleri ben yaptım diyor belli zaten antrenman maçında gördük takım tel tel dökülüyor 12 adam aldı en az 4 tane daha alır sonra 10. Haftaya kalmaz kovulur. Tek ümidim kweuke oda sakat ve uzun süredir oynamıyor kısaca hoşgeldin ptt1 lig

Yorum Yapın