Transferde Başkan Kalkavan Sözü!

 

 

Transferde Başkan Kalkavan Sözü!

İngiltere dönüşü Başkan Metin Kalkavan ile bir araya gelen Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, devre arası yapılacak olan üç kilit oyuncu takviyesi için Başkanından söz aldığı öğrenildi.

Antalya kampına gitmeden İstanbul’da bir araya gelen Başkan Kalkavan ve teknik direktör Karaman , ilk devre toplanan 13 puanın son derece yetersiz olduğu konusunda hem fikir oldukları ve devre arası transferinde maddi – manevi ne gerekiyorsa o yapılacak sözünü aldığı belirtildi.

Yeşil – mavili takımda hedef ikinci devre kadrosuna katacağı kaliteli oyuncularla ligin üst sıralarına biran önce tırmanarak tehlikeli bölgeden çıkmak olacak.

Teknik direktörü Hikmet Karaman’ın her zaman arkasında duran ve ona inanılmaz şekilde güvenen Başkan Metin Kalkavan’ın Ocak ayı transferinde kesenin ağzını sonuna kadar açacağı ve takımı ayağa kaldıracak olan 3 kaliteli isim için hocasına tam yetki verdiği öğrenildi.

Toplantı sonrası oldukça moralli bir şekilde Antalya uçan deneyimli teknik adam Hikmet Karaman, yeni transferlerin bu hafta içinde takıma katılacağının müjdesini verdi.

Önceki gün Başkan Kalkavan ile bir araya gelen ikili devre arası transferi için düşünülen isimlerin Wien’den Alexander Grünwald, Lukas Rotpuller ve Kayserispor’dan ayrılan Nokulolma olduğu öğrenildi. Yeşil – mavili ekip ayrıca Arjantin liginde top koşturan biri santrafor olmak üzere üç ismi yedek olarak bekletme kararı aldı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın