Rizespor Menajerlere Çalışmış!..

Çaykur Rizespor'da son yıllarda görev yapan sportif direktör Yılmaz Bal'ın yanlış menajer seçimi yeşil - mavili takıma bir zarar daha verdi.

Yapılan birçok yanlış ve vasıfsız futbolcu seçimi altında Çaykur Rizepsor talimatlara  aykırı hareket nedeniyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Hatırlanacağı gibi Hasan Kartal Başkanlığı döneminde sportif direktörlük görevine getirilen Yılmaz Bal, aylık 50 bin tl maaş ve yüzde 70 prim hakkı sözleşmesi altında kulüpte çalışmıştı. Bal'ın yaptığı 10'larca transfer ise takıma katkı verememişti. Bu durum sonrası kazanan futbolcu menajerleri ve onlarla iş tutan kesimler olurken, milyonlarca yeşil - mavili takıma gönül veren Rizeli ise her sezon çile çekmişti..


 

Hukuk Müşavirliği'nce 03.06.2021 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir:

1- ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. KULÜBÜ'nün "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın 11/3 ve 23. maddeleri uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

2- FENERBAHÇE A.Ş. KULÜBÜ'nün "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın 18/ç ve 23. maddeleri uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir

3- GAZIANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. KULÜBÜ'nün "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın 18/b-ç ve 23. maddeleri uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

4- HELENEX YENİ MALATYASPOR KULÜBÜ'nün "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın 11/3, 18/b-ç ve 23. maddeleri uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın