BEŞİKTAŞ 25 KİŞİ İLE RİZE'YE GELDİ

Beşiktaş kafilesi Trabzon'a gitti

- Siyah-beyazlılar, Çaykur Rizespor ile bu akşam yapacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı için Trabzon'dan kara yoluyla Rize'ye geçecek
- Kadroda Mustafa Pektemek ile Hutchinson da yer aldı

 

 

 



Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nun son haftasında bu akşam Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Beşiktaş, Trabzon'a gitti.

Siyah-beyazlı takım, karşılaşma için Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Trabzon'a hareket etti. Beşiktaş kafilesi, buradan kara yoluyla Rize'ye geçecek.

Beşiktaş'ın Rize kadrosunda sakatlıkları geçen Mustafa Pektemek ve Atiba Hutchinson da yer aldı.

Kupanın yanı sıra Spor Toto Süper Lig'de de rakibiyle 8 Şubat Pazar günü karşılaşacak siyah-beyazlılarda teknik direktör Slaven Bilic, 25 oyuncuyu kadroya dahil etti.

 

 



Kadroda bulunan oyuncular şunlar:

Tolga Zengin, Cenk Gönen, Günay Güvenç, Ersan Adem Gülüm, Pedro Franco, Alexander Milosevic, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Daniel Opare, Eslem Öztürk, Uğur Boral, Necip Uysal, Veli Kavlak, Raşit Şahingöz, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan, Kerim Frei, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Jose Sosa, Mustafa Pektemek, Demba Ba.

 

Beşiktaş kafilesi Rize'ye geldi

 

 



- Siyah-bayazlı kafileyi taraftarlar tulum ve kemençe ile karşıladı

 Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nun son haftasında bu akşam Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Beşiktaş kafilesi, Rize'ye geldi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Trabzon'a gelen siyah-beyazlı kafile, ardından karayolu ile Rize'ye gelerek kamp yapacağı otele yerleşti.

Kafile otel önünde bir grup taraftar tarafından meşale yakılarak tulum ve kemençe eşliğinde karşılandı. Taraftarlar tulum ve kemençe eşliğinde horon oynayarak futbolculara tezahürat yaptı.

Kaptan Tolga Zengin ve Biliç'e çiçek veren taraftarlar, daha sonra teknik direktör Bilic ve futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Maçtan 6 saat önce Rize'ye gelen Beşiktaş kafilesi, maç saatine kadar otelde dinlenecek.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın