RİZELİ, BURSA'DA TAKIMINI KAÇA İZLEYECEK ?

Ligin 21. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Bursaspor'da, Gençlerbirliği müsabakasından alınan ceza nedeniyle kapalı kale arkası ve maraton tribünü kapatılırken, kale arkasında bulunan engelli tribünü de seyirci kabul etmeyecek.

 

 

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Bursaspor'da ceza krizleri yaşanmaya devam ediyor. Gençlerbirliği müsabakasında taraftarların neden olduğu kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle 250 bin TL ve tribün kapatma cezası alan yeşil-beyazlı kulüpte, Kapalı Kale Arkası Tribünü'nün önünde bulunan Engelli Tribünü'ne de ceza geldi. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Maraton tribünü ve Kapalı Kale Arkası Tribünü'ne bilet satışı yapılmayacaktır. Gençlerbirliği müsabakasını maraton ve kapalı kale arkası tribününden kombine veya bilet alarak izlemiş olan taraftarlarımız Çaykur Rizespor müsabakası için herhangi bir tribünden bilet alamayacaklardır. Yine Engelli Tribünü'müzün Kapalı Kale Arkası Tribünü'nde bulunmasından dolayı engelli taraftarlarımız ve refakatçileri de müsabakayı izleyemeyeceklerdir" denildi.
Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Çaykur Rizespor'un Bursaspor'a konuk olacağı müsabakanın biletleri dün 10.00'da satışa sunulurken, bilet fiyatları da şu şekilde oldu: "VIP Tribünü 1. sıra 150 TL, 2-6. sıra 100 TL, Kapalı Tribün 50 TL, Açık Kale Arkası 10 TL, Misafir Tribünü 13 TL."


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    mehmet kopuz

     18 Şubat 2015 21:30
         

    ulan rizenin maçındanda paramı alcaksınız sanki  karşımızda bir takım varda  postu beş para etmez futbolcular  futbolcuda deyilde 

Yorum Yapın