ŞADAN KALKAVAN’A DEREAĞZI TESİSLERİ’NDE TÖREN DÜZENLENDİ

ŞADAN KALKAVAN’A DEREAĞZI TESİSLERİ’NDE TÖREN DÜZENLENDİ

 

 

Çarşamba günü vefat eden Fenerbahçe eski yöneticisi Şadan Kalkavan, bugün sabah saatlerinde Dereağzı Tesisleri’nde yapılan törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Üyesi Veli Küçük, Fenerbahçeli eski futbolcu Ogün Altıparmak, ailesi ve sevenlerinin katıldığı törenle Fenerbahçe eski yöneticisi Şadan Kalkavan, Dereağzı Tesisleri’nde yapılan törenle son yolculuğuna uğurlandı.

 



Eski başkan Ali Şen, törende yaptığı konuşmada, Şadan Kalkavan ile 59 yıl süren dostluklarının olduğunu belirterek, "Hem sıkıntılı hem de keyifli günlerimiz oldu. 18 Aralık 1994 yılında Fenerbahçelilerin oylarıyla göreve geldik. Biz bir ekiptik. Benim görevim nedir?’ diye soruyordu. ’Takımı şampiyon yapacaksın dedik.O imkansız yıllarda 7 yıldır şampiyon olamayan Fenerbahçe’yi şampiyon yapmıştık. Ben Bodrum’da keyif sürüyordum ve herkeste şampiyonluğu benden bildi. Ama öyle bir yönetim kurulu kulübü yönetmişti ki bana sadece övünmek kalıyordu. Baş kahramanlar bu arkadaşlardı. Tıp elinden geleni yaptı. Her şeye yapılacak şey var ama ölüme çare yok. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
Fenerbahçe eski yöneticisi Şadan Kalkavan, Dereağzı Tesisleri’nde düzenlenen törenin ardından Ataşehir Mimarsinan Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın