RİZELİ ŞOFÖRE FENERBAHÇE'DEN BÜYÜK DESTEK

Ufuk Kıran’ın eşiyle konuşan Aziz Yıldırım, “Neye ihtiyacınız varsa karşılamaya hazırız” dedi.

 

 

 

“Hayatımızı kurtardı, ona canımız feda” diyen oyuncular da bir havuz oluşturacaklar ve burada biriken parayı Kıran’a takdim edecekler

Türkiye’yi sarsan Fenerbahçe otobüsüne saldırı olayı hala sıcaklığını koruyor... Olayın failleri ile ilgili gelişmeler yaşanırken, kurşunlanan şoför Ufuk Kıran’dan gelen son haberler ise sevindiriyor. Yaralanmasına rağmen usta manevralarla ve güvenlikten sorumlu şef Serdar Kılıç’ın yardımıyla otobüsü durdurmayı başaran Ufuk Kıran, gönülleri fetheden isim olmayı başardı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, 19’u futbolcu toplam 41 kişinin hayatını kurtararak büyük faciayı önleyen Kıran’ın eşiyle görüştüğü ve “Neye ihtiyacınız varsa bunları karşılamak için emrinizdeyiz. Böylesine zor bir durumda bizim için yaptıklarını unutmak mümkün değil. Bundan sonra hep yanınızdayız” dedi.

‘BU TRAVMAYI SİLEMEYİZ AMA...’

Başkan Yıldırım’ın yanı sıra büyük bir korku ve şok yaşayan futbolcularından da Ufuk Kıran’a jest yapmak için harekete geçtikleri öğrenildi. Sarı-Lacivertliler’in aralarında yaptığı konuşmada, “Hayatımızı kurtardı, ona canımız feda. Elimizde geldiği kadar ona hem maddi hem de manevi yardım yapmalıyız. Hafızasından belki bu travmayı silemeyiz ancak yapacağımız yardımla ona destek olabiliriz” dedikleri kaydedildi. Oyuncuların bir havuz oluşturacakları ve burada biriken parayı Ufuk Kıran’a takdim edecekleri kaydedildi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın