ALBAYRAK'IN AĞZI KULAKLARINDA!

Galatasaraylı eski yönetici Abdurrahim Albayrak, memleketi Rize'de Galatasaray gibi büyük bir camia ile şampiyonluk kutlamanın büyük sevincini yaşadığını belirterek, Ziraat Türkiye Kupası'nı da kaldırarak çifte şampiyonluk yaşamak istediklerini söyledi.

 

 

Çaykur Rizesporlu taraftar Ramazan Çepni, Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'e yeşil mavili ve sarı kırmızı desenlerle işlenen iskemle hediye etti. Albayrak ve Ali Dürüst, hediye aldıkları iskemlelerin üzerine oturarak açıklama yaptı. Doğup büyüdüğü şehirde hemşerileri ile şampiyonluk kutlamanın mutluğunu yaşadığını ifade eden Abdürrahim Albayrak, "Galatasaray gibi büyük bir camiada Allah bana Rize'de şampiyonluk kutlamayı nasip etti. Büyük camiamıza bu şampiyonluk hayırlı ve uğurlu olsun. Teknik heyete teşekkür ediyorum, futbolcularımın alnından öpüyorum" dedi.

"ÇİFTE KUPA İLE ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUZ"
Mustafa Kamil Abitoğlu ile soyunma odasında pasta kestiklerini anlatan Albayrak, "Abitoğlu'nun Türk futboluna büyük emeği olmuştur. Galatasaray bu sezon hiç kırmızı kart görmemişti. Kart haklıydı" dedi. Yeni yönetime rapor sunacaklarını ifade eden Albayrak, "Bursaspor maçını da kazanarak Ziraat Türkiye Kupasını da Bursa'da kaldırmak istiyoruz. Çifte kupa ile şampiyon oluruz. Ondan sonra raporumuzu yeni yönetime vereceğiz. Bundan sonra her karar yeni yönetime aittir. Biz görevimizi tamamladık. Hiç kimse böyle bir şey beklemiyordu. Bu şampiyonluk hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

DÜRÜST: BİRLİK VE BERABERLİK...
Ali Dürüst ise şampiyonluğun birlik ve beraberlikle geldiğini belirterek şampiyonluğun hayırlı olmasını diledi.

HAMZA HAMZAOĞLU'NUN ZOR ANLARI
Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet soyunma odası çıkışında taraftarların ilgisi nedeniyle zor anlar yaşadı. Bu sırada statan çıkan futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan sarı kırmızılı taraftarlar teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kolundan tutarak çekti. Zor anlar yaşayan Hamzaoğlu daha sonra otobüse geçti.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    mapavrili

     31 Mayıs 2015 00:02
         

    tencere yuvarlanmis kapagini bulmus pazil tamamlandi bu resimle su ikiliyi rizeliye bir sorun nasil bilirdiniz diye

Yorum Yapın