Demirören Yeniden Rakipsiz Seçildi.. İşte Yönetim Listesi..

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 42. başkanı  resmi olarak belli oldu. Yıldırım Demirören, yeniden başkanlığını ilan etti..

 

İşte Yıldırım Demirören'in listesi

Başkanvekilleri: Servet Yardımcı, Nihat Özdemir, Ali Dürüst, Hüsnü Güreli
 
Yönetim Kurulu: Cengiz Zülfikaroğlu, Erhan Kamışlı, Alaattin Aykaç, Ahmet Gökçek, Mustafa Çağlar, İbrahim Usta, Ali Düşmez, Kaan Terzioğlu, Arif Koşar, Yaşar Aşçıoğlu
 
Yedek Üyeler: Ziya Erbaş, Mete Düren, Selahattin Aydoğdu, Serhat Soysal, Atilla Bingöl, Ertuğrul Dindar, Ömer Sarılar, Saliha Kübra Kabaali, Bayram Yüksel, Mustafa Küçükmeral
Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) mevcut başkan Yıldırım Demirören yeniden başkanlığa seçildi.
TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda yapılan seçimde mevcut başkan Yıldırım Demirören, yeniden TFF başkanı oldu. 219 oyun kullandığı seçimde 214 oy geçerli sayıldı. Demirören, 214 oyun tamamını alarak yeniden başkan oldu.
TFF Başkanı Yıldırım Demirören, seçim sonrası yaptığı konuşmada, “Büyük bir aileyiz. Bizi de bu aileye başkan seçtiniz. Biz kardeşiz. Kollarımız herkese açık. Bundan bir şüpheniz olmasın. Bu genel kurulun bize yüklediği büyük sorumluluğun bilincindeyiz. Her zamankinden daha büyük şevkle, heyecanla görevimizi yerine getireceğiz” dedi.

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın