Deniz Kadah;" Şartlarda anlaşabilirsek ..!"

Burak'ın boşluğunu dolduramayan sarı-kırmızılı ekip, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Deniz Kadah ile kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor..

 

 

Önümüzdeki sezon UEFA'dan gelen ceza nedeni ile Avrupa'ya gidemeyecek olan Galatasaray, gelecek sezon transfer planlamasını da buna göre yapma kararı aldı. Sezon sonunda ücreti yüksek olan ve verim alınamayan oyuncuları göndermeyi planlayan sarı-kırmızılı yönetim, fazla açılmamak için sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyunculara yöneldi.

TEMASLAR BAŞLADI
Özellikle Burak Yılmaz'ın boşluğunu dolduracak bir isim arayan Galatasaray'ın ilk olarak Çaykur Rizespor'dan Deniz Kadah'ı listesine aldığı bildirildi. Karadenizekibiyle yollarını ayırmaya hazırlanan 30 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı idarecilerin markajına girerken, menajerler aracılığıyla temasların olduğu öğrenildi.Galatasaray'ın kendisi ile ilgilendiğini duyan Kadah'ın da yakın çevresine "Şartlarda anlaşabilirsek Galatasaray'da oynamayı çok isterim" dediği ifade edildi.

G.SARAY'I AVLADI
Deniz Kadah, Süper Lig'in ilk yarısında Çaykur Rize'nin Galatasaray'ı 4-3 mağlup ettiği karşılaşmada Karadeniz ekibine galibiyeti getiren golü atmıştı.

ÇALIMBAY GETİRDİ
Almanya'da Rotenburger, Heeslingen, Lübeck, Fortuna Düsseldorf, Oberneuland, Hannover 96 formaları giyen Deniz Kadar kariyeri boyunca, 226 karşılaşmada forma giyerken 89 gol attı, 18'de asist yaptı. Golcü futbolcu, Rıza Çalımbay'ın talebi üzerine Çaykur Rize'ye transfer edildi.

Savaş ÇORLU / Fotomaç


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    mapavrili

     22 Mart 2016 13:27
         

    galatasaray deniz kadah i alacakmis bizim beceriksizlere  böyle deyip yine kaptirmagin pesindeler.ne yapsin gaatasaray egoist futbolcuyu.attigi golleri alin izleyin  o golleri cogu futbolcu gözü kapali atar birde atamadigi gollere bakin lokum gibi posizyonlari hep bosa harcamistir.en önemlisi egoist olusu gecen hafta bu egoistligi sayesinde mac berabere bitmistir.hep ben olayim ve takima ikilige sebeb oluyor velhasil.galatasary isi fasa fiso menejerler alismis bizimkileri yine kaptirmagin pesindeler

Yorum Yapın