Salarhaspor'dan Gövde Gösterisi

BAŞKAN KASAP, SALARHASPOR KULÜBÜNÜN DAYANIŞMA YEMEĞİNE KATILDI…

 

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap,Salarhaspor Kulüp Başkanlığının davetlisi olarak Kültür park ta verilen birlik ve beraberlik dayanışma yemeğine katıldı.

Salarhaspor Kulüp Başkanı Bünyamin Arslan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda Belediye Başkanı yanı sıra Salarhaspor onursal başkanı AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin, Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, Çaykent Belediye Başkanı Hasan Kara, Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, ASKF Başkanı Ali Çelik Salvader Dernek Başkanı Ali Toptan, Muhtarlar, Üyeler ve sporcular katıldı.

 

Yemeğe katılan Onursal Başkan Rahmi Metin, üyeler ve misafirlerle sohbet eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Açılış Konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Bünyamin Arslan’dan sonra selamlama konuşması yaptı. Başkan Kasap, Gençlerin çeşitli faaliyetlerle bir çatı altında toplanması çok güzel. Salarhaspor kulübümüzde bunu çok güzel bir şekilde başardığını ifade ederek, Gençlerimize yönelik sosyal alan ve spor faaliyetlerinde birçok hizmetler yaptıklarını söyleyerek, birlik beraberlik ve dayanışma yemeğinin hayırlara vesile olmasını temenni etti.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın