Kendirlispor, Elverişsiz Zemine Takıldı!...

Kendirli Belediyespor, Yakutiyespor Maçında Futbol Katliamı ! Maç Tatil Edildi

 

Bal Ligi 3 .Grup'ta hafta sonu Erzurum'da oynanan Yakutiyespor kendirli Belediyespor maçında futbol katliamı yaşandı ! 43.dakika tamamen buzla kaplı sahada 3 oyuncusu değişen, kalecisi ambulansla hastaneye kaldırılan ve ardından 4 futbolcusu daha sakatlanarak sahada 7 kişi kalan Kendirli Belediyespor maçını, hiçbir uyarıları dikkate almayan skandal hakem triosu tarafından tatil edildi

Hafta sonu Erzurum'da bir futbol katliamı yaşandı !..

Bal Ligi 3. Grup da 16. hafta maçında kendirli Belediyespor Yakutiye Spor maçı adeta bir futbol maçından ziyade son yıllarda Futbol sahalarında Ender rastlanan bir futbol katliamına dönüştü!..

Saha zemini tamamen buzla kaplı olan,bırakın futbol oynamayı, gezmenin bile olanaksız olduğu Orhan Tavli Aziziye ilçe stadında, kendirli Belediyespor yönetiminin tüm ısrar ve çabalarına rağmen, maçın oynanmasına karar veren hakem triosu ve maçın Trabzon gözlemcisi adeta bu futbol katliamına çanak tuttular !..

 

Maçın ilk 30 dakikasında Serdar, Umurhan ve kaleci Hakan ciddi şekilde sakatlanarak değişirken,Kaleci Hakan ambulansla en yakın hastaneye kaldırıldı.

ilk yarının son dakikalarında gelirken 43. dakika da skor 5-0 iken, Serkan Köse, İbrahim, Emre Güner ve Ramazan'ın da sakatlanmasıyla sahada sahadan 7 kişi kalan kendirli Belediyespor , Yakutiyspor maçı bir futbol katliamına çanak tutan ve hiçbir uyarıları dikkate almayan hakem triosu tarafından tatil edildi.

Aynı gün Bölgesel Amatör ligi 1. grup da oynanması gereken Ağrı Gençlerbirliği- Diyarbakır yolspor maçı daha elverişli zemin olmasına rağmen hakem tarafından tatil edilmesine rağmen, Yakutiyespor- Kendirli Belediyespor maçını oynatan ve büyük bir skandala rezalete imza atan bu hakem triosu ve Trabzon gözlemcisi bunun en sorumlu olan kişileridir.

Kendirli Belediyespor'un Erzurum Orhan tavlı Aziziye ilçesi tadında maruz kaldığı bu büyük futbol katliamı ve skandalı Rize Spor kamuoyunda büyük tepkilere neden oldu

Osman KÖSEOĞLU


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın