SMART HOLDING ÇAYELİSPOR'UN ONURSAL BAŞKANI YAZICI BOLU KAMPINI ZİYARET ETTİ!

 

ONURSAL BAŞKAN YAZICI BOLU KAMPINI ZİYARET ETTİ!

30 yıl aradan sonra yeniden 3. lige yükselen Smart Holding Çayelispor'da Onursal Başkan Mehmet Yazıcı takımının kamp yaptığı Bolu kampını ziyaret etti.

SMART HOLDİNG ÇAYELİSPOR 2024-2025 Sezonuna Şampiyonluk Hedefiyle Hazırlanıyor

Sezon öncesi hazırlıklarının 2. etabı olarak Bolu'yu seçen yeşil - beyazlı ekipte Onursal Başkan Yazıcı Bolu kampına giderek teknik direktör Veyis Kamber'den kamp çalışmaları ve takımın son durumu hakkında bilgi aldı.


ONURSAL BAŞKAN YAZICI MORAL DESTEĞİ VERDİ

Smart Holding Çayelispor Onursal Başkanı Mehmet Yazıcı burada futbolcularla sohbet ederek başarılar diledi. Çayelispor 8 Eylül'de başlayacak olan ligde 3. lig 2. grupta yer alıyor ve ilk hafta kendi sahasında Silivrispor'u konuk edecek.

GRUBUNDA BİR ÇOK İL TAKIMLARI YER ALIYOR, HEDEF ŞAMPİYONLUK!..

Smart Holding Çayelispor'un yeni yükseldiği ligde hedefi şampiyonluk. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren ve kadroda büyük bir değişime giden yeşil - beyazlı ekipte dış transfer çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. 3. lig 2. grupta yer alan temsilcimiz Smart Holding Çayelispor'un rakipleri arasında Balıkesirspor, Adıyamanspor, Amasyaspor, Muğlaspor, Nevşehir Belediyespor ve Uşakspor gibi İl takımları yer alıyor.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın