ÇAYKURSPOR GÜREŞ MALATYA’DAN ALTIN MADALYA İLE DÖNDÜ

ÇAYKURSPOR GÜREŞ MALATYA’DAN ALTIN MADALYA İLE DÖNDÜ

 

 

 

Çaykurspor Kulübü Grekoromen takımı sporcularından İbrahim Tığcı, Malatya İlinde 19-23 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleşen, Genç Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında 96 kilo ‘da altın madalya alarak, Türkiye Şampiyonluğunu Rize ve Çaykur’a kazandırmış oldu.

Çaykurspor’un bir diğer güreşçisi 85 kiloda Salih Aydın’da, Malatya’daki müsabakalarda grubunda 7’cı olarak, Çaykurspor kulübüne bronz madalya kazandıran sporcular oldular.

 

 

Malatya’da 4 gün boyunca büyük bir heyecan ve çekişmeyle gerçekleşen müsabakalara Türkiye genelinden 40 güreş kulübünden 150 sporcu katıldı. Grubunda 96 kiloda altın madalya ile Türkiye Şampiyonu olan, Çaykurspor’un başarılı güreşçisi İbrahim Tığcı, Avrupa Şampiyonası önce gelecek ay İstanbul, Sarıyer’de ki Türkiye Grekoromen Milli takım kampına katılma başarısını elde etmiş oldu.

Çaykurspor Kulübü Grekoromen Güreş Antrenörleri, Rüstem Koyuncu, Kerem Erkan, Ahmet Kopuz ve Hakan Çelik ortaklaşa yaptıkları açıklamada, son birkaç yıldır Çaykruspor Güreş kulübü olarak Türkiey genelinde ve yurt dışındaki komşu ülkelerde elde ettikleri başarılar tesadüfi olmadığını, yılardır altyapıdan yetiştirdikleri sporcuların yavaş yaşa meyvelerini almaya başladıklarını. Bundan sonrada ülkemiz, Rize’miz ve Çaykruspor kulübümüz adına çopk daha önemli uluslararası dreceler ve şampiyonluklar elde etmek için prensip ve çalışmalarımızdan hiç taviz vermiyoruz. Çalışmalarımızda bizlere her zaman maddi ve manevi imkan ve destek sağlayan, bizleri her zaman kutlayan ve motive eden, Çaykurspor Kulübü YK. Başkanı ve Güreş Kulübümüz Başkanı Sayın İmdat SÜTLÜOĞLU’na, Türkiye Güreş Federasyonumuza ve Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mustafa ÇELİK’e teşekkür ediyoruz. ”dediler. Haber: Bayram Ali Kavalcı        

 

 

              


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın