RİZE’DE BASKETBOL YILDIZ KIZLAR ANADOLU ŞAMPİYONASI BAŞLADI

RİZE’DE BASKETBOL YILDIZ KIZLAR ANADOLU ŞAMPİYONASI BAŞLADI

 

 

2014-2015 Basketbol Federasyonun faaliyet programında yer alan Basketbol Yıldız Kızlar Anadolu Şampiyonası Rize’de start aldı

Yeni Şehir Spor Salonunda Mersin, Çanakkale, Samsun, Rize Kocaeli, Antalya, Van, illerinden 8 takımın katıldığı Yıldız Kızlar Anadolu Şampiyonası ( Türkiye Yarı Finalleri ) 7-11 Nisan 2015 tarihlerinde 96 sporcunun katılımı ile başladı.

Bölge şampiyonalarında birinci olan Yıldız Kız takımları Anadolu Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Rize’de 5 gün devam edecek şampiyona sonrasında Bir ve İkinci sırada olan takımlar Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanacaklar.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK yaptığı açıklamasında “ Böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutluluk duyuyoruz. İlimize kazandırılan bu tesislerle Rize Spor Şehri olma yolunda büyük bir hızla ilerliyor. İnşallah bir çok büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Basketbol Yıldız Kızlar Anadolu Şampiyonası katılan tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Müsabakaların finalleri 11 Nisan 2015 tarihlinde Yeni Şehir Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın