RİZE OLİMPİK YÜZME HAVUZU TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA EV SAHİPLİĞI YAPIYOR

RİZE OLİMPİK YÜZME HAVUZU TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA EV SAHİPLİĞI YAPIYOR

 

 

 

Rize Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda ilk olarak, Ulusal Organizasyon olan Türkiye Okul Sporları Küçükler Yüzme Grup müsabakaları yarışmaları ile start aldı.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü 2014-2015 yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 20-22 Mayıs 2015 tarihleri arasında, Rize Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen ve 16 ilden 200 sporcunun katıldığı, Küçükler Kız ve Erkek Yüzme Gurup Müsabakaları başladı.

 

 

Rize Valiliği, Rize Milletvekilleri ve Rize A.Ş. Yönetiminin proje ve katkılarıyla hizmete giren, Rize Olimpik Yüzme Havuzuna, Rize de yüzmeyi seven ve yüzme sporunu öğrenmek isteyen yüzlerce çocuk ve gençler yoğun ilgi gösteriyorlar. Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK, “Rize’de dünya standartlarına sahip olimpik havuzumuzda ilk olarak Türkiye birinciliği küçükler yüzme şampiyonası organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. Kız ve erkek gurup birinciliği müsabakalarının şehrimizde yeni yapılan Olimpik Yüzme Havuzunda büyük bir ilgi ve heyecanla devam etmektedir. Takım halinde ve ferdi yarışmalarda ilk dörde girenler yüzücülerimizi Türkiye şampiyonası için Ankara’ya gidecek. Başarılı olacak takım ve sporcularımızı şimdiden kutluyorum. ”dedi. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın