Avrupa'ya Kaldırım Taşı Üzerinden Hazırlanıyorlar..

Rize'nin gözbebeği olan ARDEŞEN GSK, Sezonu kendi yöresinde yer alan Tunca Vadisinde Açarken, kaldırım parke taşı üzerinde yaptıkları çalışma dikkat çekti..

 

 

Hentbol Bayanlar Süper Ligi Ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), sezon açılışını Rize’nin Ardeşen İlçesine bağlı, Tunca Vadisi tabiat parkı içerisinde bulunan Dere Mezra’da açtı.

 

Geçtiğimiz yıllarda kamp için Fırtına Vadisi ve Ayder Yaylasını tercih eden Ardeşen GSK, bu sezon Tunca Vadisi Tabiat Parkında yer alan Dere Mezra’da kampa girdi.

 

Teknik Direktör Hikmet Vurgun gözetiminde kamp programını uygulayan Dişi Atmacalar, uyum süreci ile birlikte kondisyon depoluyor.

 

Takım kaptanı Perihan Topaloğlu, Neslihan Yakupoğlu, Jelena Pirsl, Yaroslava Burlachenko ile yeni transferler Nataliya Jankoviç, Tea Grubisic, Yuliya Andriychuk, Tamara Georgijev, Kristina Graovac, Neslihan Çalışkan, Duygu Sakallı, Gamze Haşimoğlu kampa ilk gün itibariyle katılırken, Üniversite Oyunları yüzünden ülkesinde bulunan Tanja Vuckoviç kampa bugün dâhil oldu.

 

Bu Hafta Ardeşen’de düğünü bulunan Kübra Şen ile İzmir’de özel program uygulanan Olga Vaschuk henüz kampa katılamadı.

 

Teknik Direktör Hikmet Vurgun, “Zorlu 3 kulvarda mücadele edecekleri yeni sezon öncesi, ilk etapta uyun sürecini sağlıklı bir şekilde yapmak, aynı zamanda da kondisyon depolamak adına kamp programımızın ilk etabını şehrimizin Turistik bölgelerinden Tunca Vadisini tecrit ettik. Kamp sürecimiz çok olumlu bir şekilde ilerliyor. Hafta ortasına kadar burada çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ardından 3 günlük top idmanı yapacağız. Daha sonra da ikinci kamp programımızı uygulamak için Erzurum’a gideceğiz.” İfade etti.

 

Hazırlık dönemini en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini sözlerine ekleyen Vurgun, “Yeni sezona eksiksiz bir şekilde hazırlanmayı hedefliyoruz. Kamp süreçlerimizin ardından takımımızın varsa eksikliklerini görebileceğimiz etkinlikler düşünüyoruz. Yönetim kurulumuz konu ile ilgili yoğun bir mesai harcıyor. “ifadelerini kullandı.

 

 

 

AVRUPA DEĞERLENDİRMESİ

Avrupa Hentbol Federasyonu, Kupa Galipleri Kupasında İsveç’in Skuru İK Takımı ile eşleştiklerini anımsatan Vurgun; Ardeşen GSK ile Kupa Galipleri Kupasına ilk kez katılacağız. Ekim ayı içerisinde oynanacak olan bu önemli karşılaşma bizim için büyük önem taşıyor. Rakibimizin belli olduğu günden bu yana teknik ekibimizle birlikte rakibimizi takip altına aldık. İsveç hentbol’ü Avrupa’nın ekol ülkelerinden. Ancak bize denk bir takım olduklarını düşünüyorum. Hedefimiz ilk turu kazanıp bize inanan, güvenen büyüklerimize ve taraftarımıza armağan etmek.” Olduğunu ifade etti.

 

Vurgun, “Kupa Galiplerine Kupasında tur atlayarak 3. raunda mücadele etmeye hak kazanabilirsek zorlu 32 takımlı bir kulvar bizi bekliyor olacak. Bu kulvar da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. 3. tur’a ulaşabilirsek, Şampiyonlar Ligi, 2. eleme B Grubunun 2.si ile karşılaşacağız. Söz konusu grupta Ülkemizi Temsilen Yenimahalle Belediyespor da bulunuyor. Umuyoruz ki Yenimahalle Belediyespor kulübü grubu lider tamamlayıp şampiyonlar ligine devam eder, biz de grup ikincisini eleyip yolumuza devam ederiz.” İfadelerini kullandı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın