ÇAYKURSPOR RAFTİNG ANTALYA’DA TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

ÇAYKURSPOR RAFTİNG ANTALYA’DA TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından Antalya’nın, Beş Konak Mevki Köprülü Kanyonda 03-06 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılan ve bugün tamamlanan yarışmalarda, Çaykurspor Açık yaş Erkek Büyükler de geçen yıl olduğu gibi, bu yılda Türkiye Rafting Şampiyonu olmayı başardı. Antalya, Köprülü Kanyonda Türkiye’nin değişik illerinden 15 bay ve bayan Rafting Kulübü takımının katıldığı, Köprü çayındaki yarışmalara katılan sporcuların mücadelesi adrenalin zirvesine çıktı.

Antalya’da 6 Eylül 2015 tarihinde tamamlanan, Türkiye Rafting Şampiyonluğu kupasını Rize’ye ve ÇAYKUR’a kazandırmayı başaran ÇAYKUR sporun ardından, büyüklerde ikinciliği, Rize’nin diğer bir diğer kardeş takımı olan, Rize Belediye spor kulübü ikincilik, İstanbul Erkek Deniz Kızı Su Altı Spor Kulübü üçüncü, Manavgat Beşkonak Köprülü Kooperatifi dördüncü, Tunceli Munzur beşinciliği yakalayan takımlar oldular.

Yarışmada U-19 Genç Erkeklerde, Ç.Rizespor takımı Türkiye Şampiyonu oldu. U-19 yarışmalarında ikinciliği Rize Gençlik Spor Kulübü, Üçüncülüğü Çaykurspor Kulübü, Dördüncülüğü ise Ardeşen Belediye Spor Kulübü elde etmiş oldu.

Yarışmanın, açık yaş bayanlar sıralaması ise, şu takımlardan oluştu. Ekstrem Türk Bayanlar Spor Kulübü birinci, İkinci olarak Erzincan Munzur Fırat Bayan Spor Kulübü, Üçüncü olarak İstanbul Deniz Kızı Su Doğa Bayan Sporları Kulübü, Yarışmada Tunceli Munzur Adrenalin Bayan takımı dördüncü, İstanbul Denizkızı Su Altı Doğa sporları bayan takımı beşinciliği etmiş oldu.

Büyüklerde Türkiye Şampiyonu olan, Çaykurspor Kulübünün Genel Kaptanlığını Mahir Biberoğlu, Takım Antrenörlüğünü Rıza Avcı, Takımın Kaptanlığı Yasin Özkan yürütmektedir.

 

Çaykurspor Kulübü Rafting Antrenörü Rıza Avcı, “İki ay önce Ardeşen, Fırtına Vadisinde yapılan, Uluslararası Avrupa Kulüpler Kupasında Avrupa Şampiyonu olan takımız, şimdi de Antalya’da Açık Yaş Erkeklerde Türkiye Şampiyonluğunu İlimize ve ÇAYKUR’umuza kazandırmış olduk. Çaykurspor Kulübümüzün Başkanı Sayın İmdat Sütlüoğlu’na, Avrupa Kupası Şampiyonluğu kupasını makamında taktim ederken, Antalya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasını kazanarak bu kupayı da kendilerine hediye etme sözü vermiştik. Bu sözümüz yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kulübümüzün tüm branşlarına ve takımımıza her türlü maddi ve manevi desteği sağlayan Başkanımız Sayın Sütlüoğlu’na tüm kafilemiz olarak şükranlarımızı sunuyoruz. Gençlerde şampiyonluğu Rize’mize kazandıran kardeş Rize Belediyesi sporu da tebrik ediyoruz. ”dedi. Çaykurspor Rafting takımının Türkiye şampiyonası kupasını, Gelişmekte Olan Spor Branşları As Başkanı Fikret Yardımcı tarafından verildi. Çaykurspor Rafting Takımı, Federasyon As Başkan Fikret Yardımcı’ya Çaykurspor Kulübü Flamasını hediye etti. HABER VE FOTOĞRAFLAR: BAYRAM ALİ KAVALCI-MANAVGAT-ANTALYA

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın