Rize 1. Amatör Küme Ligi start aldı

Rize 1. Amatör Küme Büyükler Ligi, Derepazarı İlçe Stadında saat 10.00’da Alipaşaspor ile Kopuzlar Vakfı Veliköyspor arasında oynanan 1. Hafta karşılaşmasıyla start aldı.

 

Karşılaşma öncesi düzenlenen seremonide Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Rize Şube Başkanı Ali Çelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte her iki takıma da başarılar dileyerek, yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı uğurlu olmasını, fair-play ruhuyla güzel bir sezon geçirilmesini diledi.

Her iki takımın antrenör, teknik ekip ve fubolcularını teker teker tebrik eden Başkan Ali Çelik, aynı zamanda maçın hakemi Yücel Büyük ile Yardımcıları Fevzi Uzun ve Ercan Aygün’e de çiçek takdim ederek yeni sezonun ilk maçının tüm spor camiasına hayırlar getirmesini temenni etti.

Seromoninin ardından geçilen maçta konuk ekip Veliköyspor, ev sahibi Alipaşaspor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ilk yarısı 35’inci dakikada konuk ekip Veliköyspor’da Cem’in attığı golle 1-0 kapandı. İkinci yarıda 68’inci dakikada Alipaşaspor’da Hüseyin eşitliği sağladı. 75’inci dakikada ise Veliköyspor Mert’in golü ile maçın skorunu belirleyerek hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu.

Kopuzlar Vakfı Veliköyspor, 2 Kasım Pazartesi günü Derepazarı İlçe Stadında oynayacağı 2. Hafta maçında Çorapçılarspor ile karşı karşıya gelecek. Alipaşaspor ise haftayı BAY geçecek.

Derepazarı İlçe Stadında oynana günün diğer maçında ise Kendirlispor, rakibi Madenli Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdıran diğer bir takım oldu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın