Vali Yazıcı;" Rize Bir Spor Kenti Olarak Anılacak!"

GELECEĞİN NESİLLERİ EĞİTİMDE SOSYAL AKTİVİTELERLE YETİŞİR

 

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği öğrencilerimizin kullanması için spor malzemesi dağıtımına devam edildi.
Rize Gençlik Merkezi Spor Salonu'nda düzenlenen malzeme dağıtım törenine Vali Ersin Yazıcı, Vali Yardımcıları Mehmet Kurt ve Emre Nebioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ile İstiklal Ortaokulu Müdürü Mehmet Yazıcı katıldı.
OLDUKÇA İDDİALI
Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Yazıcı, masa tenisi ve badminton oynama teklifinde bulunan öğrencileri kırmadı. Vali Yazıcı, İstiklal Ortaokulu öğrencisi ile oynadığı masa tenisinde oldukça iddialı olduğunu gösterdi.
HER YATIRIM BİZİM GELECEĞİMİZDİR
Öğrencilerin gerekli donanıma, birikime sahip olabilmeleri için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Vali Yazıcı, "Her türlü imkân ve kaynaklarımızı gençlerimizin geleceği için seferber ediyoruz. Çocuklarımıza, öğrencilerimize yapılan her yardım, her yatırım bizim geleceğimizdir. Biz çocuklarımızın daha sağlıklı birer birey olmaları için onları spora teşvik ediyoruz ve spor malzemesi dağıtıyoruz. Öğrencilerimiz sporla uğraşırlarsa mutlaka derslerinde de daha başarılı olacaklardır. Rize'deki gençlerin eğitim ve öğretim dışı zamanlarındaki spor ve gençlik faaliyetleri ihtiyaçlarına yönelik elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Biz Rize'nin bir spor kenti olarak anılması için de elimizden gelen her türlü çalışmayı yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
SPOR, BAŞARI VE DİSİPLİN
Öğrencilerle yaptıkları sporlar üzerine sohbet eden Vali Yazıcı, "Çocuklarımız bizler için gerçekten çok önemli, bizler onlar için varız. Ben inanıyorum ki bu yavrularımız sporla uğraştıktan sonra mutlaka derslerini daha başarılı bir şekilde yapacaklar. Bu proje kapsamında çocuklarımızla birlikte daha sık vakit geçireceğiz. Yapılan bilimsel araştırmalar, sporun sadece başarıyı değil, disiplin anlayışını da beraberinde getirdiğini ortaya koyuyor. Çocukların egzersiz yapıp fiziksel aktivitelerde bulunması okul başarısını olumlu yönde etkiliyor. Okul idarecisi ve değerli öğretmen arkadaşlarıma, özverili çalışmalarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu çabaları, öğrencilerimizin eğitimine yansıyacak, hem derslerinde, hem de sosyal etkinliklerde, daha çok başarılı olacaklarına inanıyorum "dedi.

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın