ÇAYKURSPOR GÜREŞ ANKARA’DA NE YAPTI ?

ÇAYKURSPOR GÜREŞ ANKARA’DA TÜRKİYE ŞAMPİYONU

 

 

 

Ankara’da 06-08 Ocak 2016 tarihleri arasında Ankara ASKİ spor salonunda tamamlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Güreş Federasyonu Büyük Erkekler Güreş Greko-Romen Stil Müsabakaları Türkiye Şampiyonasında, İstanbul B.Şehri Belediye spor birinci, Ankara ASKİ ikinci, Çaykurspor takımı ise Türkiye Şampiyonası üçüncüsü olarak Rize’ye döndü.

 

Ankara ASKİ Spor salonunda gerçekleşen, Greko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonasına Türkiye’nin 25 ilinden 350 sporcu katıldı. Büyükşehir illerinin dışındaki Anadolu şehirlerinden müsabakalara katılan onlarca şehir takımlarını yenerek, Greko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonasında takım halinde Türkiye Şampiyonası üçüncüsü olan, Çaykurspor Greko-Romen Güreş Kulübünün Başkanlığını, Çaykur YK Başkanı ve Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Kulübün Genel Kaptanlığı Mahir Biberoğlu, Kulüp Müdürlüğünü B.Ali Kavalcı, Çaykurspor Güreş Antrenörlüğünü Türkiye İşitme Engelliler Milli Takım Antrenörü Rüstem Koyuncu ve beraberinde, Çaykurspor Güreş Antrenörleri Ahmet Kopuz, Hakan Çelik, Kerem Erkan ve Fahri Güzel yürütmektedir.

 

 

 

Türkiye Güreş Federasyonu Büyük Erkekler Greko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonasında, Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarı elde eden Çaykuspor Güreş takımının ardından, Kayseri Şeker spor dördüncü, Ankara K.K.Gücü Spor beşinci, İstanbul Kasımpaşa Spor Kulübü altıncı, Manisa Akhisar Belediye spor yedinci, İzmir B.Şehir Belediye spor sekizinci, Konya B.Şehir Belediye Spor dokuzuncu ve İstanbul Güreş İhtisas Spor Kulübü ise onuncu oldular. Çaykurspor’da 71 kilo stilinde İlker Sönmez, 85 kilo stilinde Salih Aydın ve 98 kilo stilde İbrahim Tığcı Türkiye üçüncüsü şampiyonu oldular. Çaykurspor’da 75 kilo stilinde Ertuğrul Yıldız ise Türkiye beşinciliğini elde eden sporcular oldu.

Greko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonluğu müsabakalarını tüm müsabakalar boyunca, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın izleyerek takım sporcu ve antrenörleriyle birebir ilgilenerek, müsabakaların büyük bir huzur ve centilmenlik içerisinde geçmesini sağladı. Müsabakaları, Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ile birlikte, Ak Parti Ankara Milletvekili Mahmut Sami Mallı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdür Yardımcıları Ömer Altunsoy, Murat Kocakaya, Güreş Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Fidan, Güreş Federasyonu Teknik Kurulu Başkanı Haluk Koç, Greko-Romen Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, Avrupa Dünya Şampiyonu Şeref Eroğlu, Avrupa Dünya Şampiyonu Nazmi Avluca, Dünya Şampiyonu Mehmet Özal ve Güreş Federasyondan çok sayıda yönetim kurulu üyeleri, güreşçilerin aileleri ve güreş sever Ankaralılar izlediler. HABER VE FOTOĞRAFLAR: BAYRAM ALİ KAVALCI-ANKARA


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın