Voleybol Grup Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

Voleybol Grup Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi.

 

 

 

11 ilden 200 yakın sporcunun katılımı ile Rize’de yapılan Okullar arası Gençler Voleybol Kız-Erkek Grup Müsabakaları sona erdi.

26-29 Şubat 2016 tarihinde Merkez Yenişehir ve Güneysu Spor Salonlarında yapılan müsabakalar sonunda Genç Erkekler kategorisinde Trabzon Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, Erzurum Spor Lisesi ve Erzincan Spor Liseleri ile Genç Kızlarda kategorinde Trabzon Affan Kıtaloğlu And. Lisesi, Samsun Atakum Özel Ses. And. Lisesi ve İstanbul Hisar Eğitim Vakfı And. Liseleri gruplarında birinci olarak Türkiye Yarı Finallerine katılma hakkı elde ettiler.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara katılım belgeleri ile sporculara madalyaları Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Cafer KÜÇÜKMUSTAFA tarafından takdim edildi.

İl Müdürü ÇELİK ” Rize ilinde gerçekleştirilen gurup müsabakalarında 4 gün boyunca dostluğun ve kardeşliğin kazandığı mücadelelere ev sahipliği yaptık. Son yıllarda ilimiz tesisleşme anlamında büyük bir atılım yaptı, buna bağlı olarak ilimizde yapılan organizasyon sayısında gayretlerimizle büyük bir artış yaşanmaktadır yapılan organizasyonlarla ilimizin turizm potansiyeline katkıda bulunmak istiyoruz organizasyonlara gelen takımlarımız ve sporcularımız Rizeli hemşerilerimizin misafirperverliğinden çok memnun olduklarını beyan ediyorlar inanıyorum ki sporcularımız ve takımlarımız bizlerin gönüllü turizm elçimiz olacaklardır dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın