Ç.Rizespor U19 Akhisarspor'u topa tuttu !

 

 

Mustafa Yılmaz yönetimindeki Çaykur Rizespor U19 ekibi, ligin ilk devresinde deplasmanda golsüz berabere kaldığı Bayramali Kaya yönetimindeki Akhisar Belediyespor U19 ekibini bu kez Mehmet Cengiz Tesisleri’ndeki kendi sahasında konuk etti.

Terör olaylarında hayatını kaybeden şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunularak başlayan karşılaşmaya Çaykur Rizespor U19 ekibi sahaya Kalede Mert Kuleli olmak üzere Ahmet Zurnacı, Onur Aksu, Miraç Bakırcı, Hasret Ekşi, Berat Delihasan, Osman Şahin, Yunus Emre Yılmaz, Yasin Yavuz, Ümit Can Kesici ve Murat Bayar 11’i ile çıktı. Akhisar Belediyespor ise Kalede Muhammed Uyanık, Kazım Darçın, Enis Han Karabul, Fahrettin Topaç, Murat, Emircan Bozdemir, Sametcan Buldur, Tarık Dikkaya, Emre Gökdere, Deniz Pome ve Kayacan Çetin 11’i ile çıktı.

İlk yarısı 4-0 Genç Atamacalar’ın üstünlüğü ile tamamlanan maçta Yeşil-Mavili ekibe galibiyeti getiren golleri 14, 34, 43 ve 51’inci dakikalarda Yasin Yavuz, 40’ıncı dakikada Berat Delihasan ve 50’nci dakikada Osman Şahin kaydetti. Akhisar Belediyespor’un tek golü ise Kayacan Çetin’den geldi. Çaykur Rizespor’da galibiyetteki 4 golde imzası olan genç futbolcu Yasin sahada göz doldururken bu sezon 7 gole imza atmış oldu.

Maçta Yeşil-Mavili ekipte Batuhan Saruhan 20’nci dakikada Ahmet Zurnacı’nın yerine oyuna girerken, Ümit Can Kesici 54’üncü dakikada yerini Muhammet Çelik’e, Murat Bayar ise 80’inci dakikada yerini Bora Berkay Şahinoğulları’na bıraktı. Akhisar ekibinde ise Kaleci Muhammed Yanık 73’üncü dakikada yerini Şaban Şirin’e, Enis Han Karabul 52’inci dakikada yerini Görkem Ağsırt’a, Emircan Bozdemir ise 63’üncü dakikada yerini Demirkan Köprülü’ye bıraktı.

Son haftalarda çıkışa geçen ve Beşiktaş U19 ekibine karşı aldığı 1-1’lik beraberliğin yanı sıra Bursaspor U19 karşısında aldığı 2-2’lik beraberlikle rakibini liderlik fırsatından eden Çaykur Rizespor U19 ekibinin Mersin İdmanyurdu ve Fenerbahçe maçları ertelendiğinden dolayı 2 maç eksiği bulunuyor.

Aldığı 6-1‘lik farklı galibiyetle haftayı 3 puanla kapatan Çaykur Rizespor U19 ekibi 18 puanla 16’ncı sırada yer aldı. Yeşil-Mavili Genç Atmacalar, 3 Nisan Pazar günü saat 13.00’de oynayacakları 27. Hafta karşılaşmasında Kayserispor U19 deplasmanına konuk olacaklar. U19 ekibi, ligin ilk devresinde evinde konuk ettiği rakibi Kayserispor U19’u 2-1 mağlup etmişti.

Fotoğraflar: Necati DİLİ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın