Bu Takımı Sattılar ve Bizi Arkadan Vurdular!

 

Bal Liginde mücadele ederken sporcularının takımı bırakıp kaçması üzerine Başkan Mehmet Çırakoğlu 10 sporcuya yüklendi.

 Ardeşenspor Kulüp Başkanı Mehmet Çırakoğlu “  24.04.2016  Pazar  Günü  Rize İli Derepazarı  ilçe  stadında  oynanan 3.Grup  Bal  Ligi  baraj  maçı  olan   Ardeşenspor  - Kalkandere spor Maçında, Ardeşenspor’un genç ve yıldız takımdan oluşan kadro ile maça çıkıp Kalkandere spora 2-0 yenilip Rize 1. Amatör kümeye düşmesi akıllarda soru işareti bırakmıştır. Bu açıklamada maça 3 gün kala hiç bir açıklama yapmadan hocalarını kulübünü arkadaşlarını ve kendilerine destek veren herkese kalleşçe arkadan vurup satan bu kulübün 2 sene boyunca ekmeğini ve parasını yiyen tesislerinde 2 yıl boyunca evinde bulamadığı rahatlıkla kalan sahtekâr kişilerin kaçıp gitmelerinden dolayı sahaya yaşları belki küçük tecrübeleri belki az ama yürekleri bu takımı satan ve arkadan vuran karaktersiz ve kimliksiz kişilerin toplam ağırlığından bile büyük olan genç kardeşlerimizle çıktık. Sonuçta alnımızın akıyla mücadele ettiğimiz maçta yenilerek bir alt lige düştük” dedi.

            Kulüpler duysun

 Çırakoğlu “  Bu olay rakibimiz olan Kalkandere spor ‘un başarısına gölge düşürmemektedir..

 Fakat bu arada bazı konulara değinmeden geçmeyeceğiz! Aşağıda isimleri yazılı olan Sporcuların bundan böyle RİZE Bölgesi dahilinde hangi sebeplerden dolayı olursa olsun oynatacak olan kulüp bize yapılan bu yanlış davranış ve kumpasın içinde olacağını bilmek zorundadır. Aynı şekilde bu olayın eğer varsa ( RİZE ) spor camiasının eğer parmağı varsa bunlarda eninde sonunda ortaya çıkacağını ve bu işin takipçisi olacağımızı kamuoyuna bildiririz” dedi.

                   Yasal işlem başlattık

Çırakoğlu “Zaten bu futbolcular hakkında yasal işlemler başlatılmıştır. Hukukun bize verdiği yetkiler doğrultusunda gerekli haklarımız aranacaktır. Bunları yapanların yanına kar kalmayacağı bilinmelidir. Ayrıca bu kişilerin hala daha sosyal medyada Ardeşenspor formalarıyla boy göstermeleri kulüp olarak bizi üzmektedir. 1967 Senesinde kurulan tarihi başarılarla dolu BORDO - BEYAZ formayı hak eden şerefli insanların giymesini ve görüntülenmesini kulüp olarak isteriz. Ancak böyle kişiler bu formaya layıktır” dedi.
KULÜP  TARAFINDAN YASAL İŞLEMLER BAŞLATILAN SPORCULAR

1: FURKAN KAYALAR                           6 : AHMET GÜR      
2 : ÖZHANCAN YILMAZ                        7  : BURAK KESKİN         
3 :
 RAMAZAN YILMAZ                           8 : MUHAMMET BURAK AVCI            
4 :
 HAKAN TÜRÜT                                    9 : MUSTAFA BURAK BİLAL     
5 : İSMAİL PAPAKER                             10: EMREHAN AKDAN     


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    rizelii

     28 Nisan 2016 11:08
         

    paralarını verdın mı baskan. boyle atıp kesmekle olmuyor

  2. 1 0
    {usertitle}

    Rizeli

     1 Mayıs 2016 21:43
         

     Şimdi satın Mehmet çırakoğlunun yapması gereken kendisinin de bahsettiği takıma ihanet edip satanların peşini bırakmamak ve sahada onuruyla yüreğiyle mücadele eden o takıma ihanet etmeyen diğer oyuncuların emeği nin karşılığını vermesidir sevgili başkana da yakışan budur .... 

Yorum Yapın