Gençler Kız-Erkek Bölgesel Eleme yarışmaları Rize’de başladı

 

 

2016-2017 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Basketbol (B)Gençler Kız-Erkek Bölgesel Eleme yarışmaları Rize’de başladı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Yeni Şehir Spor Salonu'nda 02 Mart'ta başlayan Basketbol müsabakaları çekişmeli ve renkli görüntülere sahne oldu.
Erzurum, Iğdır, Çorum, Ordu, Giresun, Sivas ve Trabzon’dan katılan iller deplasman ligine çıkmak için 4 gün boyunca Yeni Şehir Salonu'nda ter dökecekler.

 

 
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, “2016-2017 yılı Okul Sporları kapsamında yapılan Basketbol Bölgesel Eleme müsabakalarında takımlar en iyi performans ve başarılarını ortaya koyacaktır. Kendi sahamızda izleme fırsatı bulacağımız müsabakalarda sporcular birinci olmak için ter dökecekler. Bu tür organizasyonların ilimizde yapılmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. Emeği geçenlere, müsabakalara katılan okul takımlarına, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline, İl dışından gelen Beden Eğitimi Öğretmenlerine ve sporculara teşekkür ediyorum” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın