TÜRK SAĞLIK-SEN RİZE ŞUBESİNDEN RİZE KHB GENEL SEKRETER GÖKHAN DEMİRAL'A ZİYARET

TÜRK SAĞLIK-SEN RİZE ŞUBESİNDEN RİZE KHB GENEL SEKRETER GÖKHAN DEMİRAL'A ZİYARET

 

 

 

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Rize Şube Başkanı Rıfat TERZİ Başkan Yardımcıları Yaşar TÜRÜT, Nazmiye KARAHASAN, Şevket ÇAKMAKÇI, Fatma KÖSE ve M.Sali ŞAFAK tarafından Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri görevine atanan Op. Dr. Gökhan Demiral’ı makamında ziyaret etti.

Tıbbı Hizmetler Daira Başkanı Opr.Dr.Talip BAŞAK ve İdari İşler Daire Başkanı Dr.Hakan GÖRGÜLÜ’ile bir arada olan Genel Sekreter Opr.Dr.Gökhan DEMİREL; ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade edip, "Rize artık sağlık alanında sunduğu hizmetlerle çevresindeki iller Artvin, Trabzon ve Erzurum'a hizmet eden, destek olan bir il haline gelmiştir. Birçok branşta artık il dışına hasta sevk edilmiyor, hasta sevki ilimize gerçekleştiği gözleniyor. Bunu korumak, geliştirmek ve Rize'nin daha iyi noktalara gelebilmesi için tüm gücümüzle çalışacağız" dedi.

Demiral;Sendikaların da çalışma hayatında çok önemli bir işlevi olduğunu,demokratik sistemlerde STK’larla bürokrasinin ortak çalışma yaparak,çalışanların ve hasta memnuniyetinin eşit seviyede tutularak verimli olacağına inandığını söyledi.

Çalışan memnuniyetinin üst düzeyde tutabilmek için Sendika temsilcileriyle istişareler yapacaklarını belirtti.

Türk Sağlık Sen Rize Şube Başkanı Rıfat TERZİ’de;Sekreterlik bünyesinde ki bütün yöneticilerin,sendikalar arasında taraf olmadan,tüm sendikalara eşit mesafede olunması,sendika üyelerine sendikasından dolayı baskı ve mobbing uygulaması yapmamaları gerektiğini belirtip,taraflık durumunda,çalışma barışının bozulduğunu ,çalışanların memnuniyetsiz ve mutsuz olduklarını saha çalışmaları esnasında gözlemlediklerini ifade etti.

Sağlıkta dönüşümün bir ayağı olan Kamu Hastaneleri Birliği genel Sekreterliğinin bu dönemde daha da verimli hizmet sunacağına inandığını ifade edip,Türk Sağlık Sen Rize Yönetim Kurulu olarak bu görevin size ve Rize halkına hayırlı olmasını diledi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın