Rize’de Tıbbi Sekreter Alımı

Eğitim Araştırma Hastanesi Tıbbi Sekreterlik Bürosuna yapılmakta olan başvurular dün itibariyle (18 Mart) başlamış olup son başvuru tarihi 26 Mart 2015’tir. Kura çekilişi ise 30 Mart Mart 2015 tarihinde saat 14:00’te Rize Eğitim Ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda noter huzurnda yapılacak.

 

 



T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE ENGELLİ SEKRETER ALIMI ŞARTLARI

 

1 – T.C. Sağlık Bakanlığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalıştırılmak üzere aşağıdaki şartları taşıyan müracaatçılardan; 1 ( asıl) 15 (on beş) yedek tıbbi sekreter noter huzurunda çekilen kura sonucu alınacaktır. 

2 – Alım için müracaatta bulanacak kişilerde aranacak şartlar.

Aşağıdaki maddelerde (3,4,5,6,7,8.mad.) bildirilen şartları taşımak.

Bilgisayar kullanım sertifikasını ibraz etmek. Bilgisayar sertifikası olmaması durumunda okumuş olduğu üniversitede bilgisayar eğitimi aldığını ispat etmek.

35 yaşından büyük olmamak.(36 yaşından gün almamış olmak)

Tıbbi Sekreterlik ve Dokümantasyon görevini icra etmede ağır (zihinsel) bir engeli olmamak

Sağlık Kurulu raporunu Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesinden almak.

Son 6 (Altı) ay Rize il sınırları içerisinde ikamet etmiş olmak.

 Engel oranının en az % 40 olması (İlgili yasa gereği özel şirketlerin çalıştırması gereken engelliler kapsamında personel sayısına göre %3 engelli çalıştırmak zorundadır)

3 – İlk kura çekilişi Sağlık Meslek Lisesi Tıbbi  Sekreterlik ve bu okulun önlisans bölümü olan Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bölümü mezunları arasından yapılacaktır.

4 – 3.maddede belirtilen şartları sağlayan yeteri kadar müracaatçı çıkmaması halinde; kalan sayı adedince Sağlık Meslek lisesi Tıbbi  Sekreterlik bölümü mezunu olup herhangi bir üniversitenin  Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümü mezunları arasından kura çekilişi yapılacaktır.

5 – 4.maddede belirtilen şartları sağlayan yeteri kadar müracaatçı çıkmaması halinde kalan sayı adetince Sağlık Meslek lisesi Tıbbi   Sekreterlik mezunu olup herhangi bir üniversitenin 2 yıllık ve/veya 4 yıllık fakülte mezunları arasından kura çekilişi yapılacaktır.

6 - 5.maddede belirtilen şartları sağlayan yeteri kadar müracaatçı çıkmaması halinde kalan sayı adedince Sağlık Meslek Lisesi  Tıbbi Sekreterlik bölümü mezunları arasından çekiliş yapılacaktır.

7 – 6.maddede belirtilen şartları sağlayan yeteri kadar müracaatçı çıkmaması halinde kalan sayı adedince herhangi bir üniversitenin 2 yıllık ve/veya 4 yıllık fakülte mezunu olup Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik sertifikası olanlar arasından çekiliş yapılacaktır.

8 – 7. maddede belirtilen şartları sağlayan yeteri kadar müracaatçı çıkmaması halinde kalan sayı adedince  herhangi bir liseden mezun olup Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik sertifikası olanlar arasından çekiliş yapılacaktır.

9 - Başvurular ilgili firmanın T.C. Sağlık Bakanlığı R.T.E.Ü. Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki bürosuna  18/03/2015 – 26/03/2015 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru sahiplerinden kuraya katılım şartlarını taşıyanlar bilgisayar ortamına kaydedilecek olup kişilerin isim, yaş ve okul bilgileri bir liste halinde kura öncesi duyurulacaktır.

10 - Kura sonucu tıbbi sekreter olarak alınan kişilerin aynı şekilde isim, yaş ve okul bilgileri bir liste halinde kura sonrası duyurulacaktır.

11 -  Kura çekilişi  30/03/2015 günü saat 14:00 de Rize Eğitim Ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda noter huzurunda yapılacak olup kura sonucu tıbbi sekreter olarak alınan kişilerin; isim, yaş ve okul bilgileri bir liste halinde kura sonrası duyurulacaktır.

12 - Kura sonrası başvuru şartlarını taşımadığı anlaşılan, yanıltıcı bilgi ve belge verenler ve sağlık kurulu raporu ile tıbbı sekreter olamayacağı anlaşılan kişilerin alımı yapılmayacaktır.

13 - Bu çekilişi 31/12/2017 tarihine kadar 3(üç) yıl geçerli olacaktır. Bu süre içerisinde herhangi bir şekilde personel alımı söz konusu olduğunda (asıl veya yedek) bu liste geçerli olacaktır.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın