Güçlü Türkiye İçin Yapılan Kan Değişimi Hayırlı Olsun

Güçlü Türkiye İçin Yapılan Kan Değişimi Hayırlı Olsun
 
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Başkanı Recep Taylan, 65. Hükümetin Bakanlar Kurulu’nda yapılan kabine revizyonu ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada şunlar kaydedildi; 
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti Genel Başkanı seçilmesinin ardından Başbakan Sayın Binali Yıldırım'ın açıkladığı 65. Hükümetin Bakanlar Kurulu’nda yapılan kabine revizyonu ülkemize ve iş dünyasına hayırlı olsun.
Yenilenen kabine ile ülkemizin, ekonomi başta olmak üzere yapılacak yeni reform ve projelerle, belirlediği büyük hedeflere doğru, istikrarlı bir şekilde yoluna devam edeceğine yürekten inanıyoruz. Hedeflenen güçlü Türkiye için, üretimin ve sanayinin odak noktası olduğu bir ekonomi anlayışı elzemdir. 
MÜSİAD olarak, ülkemizin dünyanın ilk 10 ekonomisi arasında yer alması hedefi yolunda, bunun bir parçası olacak şekilde işbirliğine önem vermeye devam edeceğiz. Ülkemizin sağlam adımlarla, güçlü bir geleceğe yürümesi hepimizin ortak temennisidir.
Bu düşüncelerle, Başta Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev alan Rize Milletvekilimiz Osman Aşkın Bak olmak üzere yeni kabineye görevlerinde başarılar diliyoruz. Bakanlarımızın yeni görevlerinde de ülkemize en iyi şekilde hizmet edeceklerine inancımız tam. İş dünyasına ve tüm Türkiye’ye hayırlı olsun” dedi.

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın