VALİ ÇEBER, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

VALİ ÇEBER İLK MUHTARLAR TOPLANTISINI GÜNEYSU’DA YAPTI


 

Vali Kemal Çeber, Rize’de ki ilk muhtarlar toplantısını, Güneysu ilçesindeki köy ve mahalle muhtarları ile gerçekleştirdi.

Rize Valisi Kemal Çeber, Güneysu Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda, ilçedeki 22 köy ve 7 mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, gerçekleştirilmekte olan kamu yatırımları ve halihazırda devam eden sorunları birinci ağızdan dinledi.

Vali Çeber, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, son yıllarda hayata geçirilen KÖYDES yatırımları ile Türkiye’nin görüntüsünün nitelik ve nicelik yönde değiştiğine vurgu yaparak; “Rize özelinde baktığımızda, ilimizin her köşesi şantiye görünümünde. Sanayiden ulaşıma, eğitimden sağlığa hemen hemen her sektörde büyük çaplı yatırımlar var. Rize sahip olduğu potansiyelle tüm bu yatırımları hak ediyor” dedi.

Halkın sorunlarını en yakından bilen, alanı çok iyi tanıyan ilk kademe devlet görevlilerinin muhtarlar olduğunu ifade eden Vali Çeber, “Bu yönüyle muhtarları ben mesai arkadaşım olarak tanımlıyor ve fikirlerini önemsiyorum. Rize, iklim yapısı ve coğrafi özellikleri bakımından zor bir yer. İlimizde yapılan yatırımların büyük bir bölümü doğayı kontrol altına almayı hedefleyen yatırımlar. Son 10-15 yıl içerisinde muhtarlarımızın da fikirleri alınarak büyük çaplı yatırımlar gerçekleştirildi. Geleceğimizi bu coğrafya üzerinde inşa edeceksek, tüm bu yatırımları yapmak zorundaydık. Çünkü halkımız en iyi hizmeti hak ediyor. Ancak burada 10 yıl önce neredeydik? Şimdi neredeyiz? Bunun mukayesesini iyi yapmamız gerektiğini de düşünüyorum” dedi ve muhtarlarla el ele vererek, kamu kaynaklarını en efektif şekilde kullanarak, en iyi hizmeti halka sunmanın gayreti içerisinde olacaklarını sözlerine ekledi.

Rize Valisi Kemal Çeber, Başkanlığında gerçekleştirilen ‘Muhtarlar Toplantısı’nda Vali Yardımcısı Abdullah Şen, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş,  İl Milli Eğitim Müdür Vekili Salih Yelkenci ve diğer daire müdürleri de hazır bulundu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın