ÇALIŞMA HAYATINDA İŞKUR'UN ROLÜ KONFERANSI

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Rize Şubesi Sosyal ve Hukuk İşleri Komisyonu son dönemlerde gündemi oluşturan konu ve yasal düzenlemelerle ilgili Rize halkını bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor.
Gündem buluşmaları başlığı altında her ay belli konularla ilgili yetkili kişiler TÜMSİAD Rize Şubesinde konferans çalışmaları yapmaktadırlar. Bu konferanslara katılımın memnuniyet verici olduğunu ifade eden Sosyal ve Hukuk İşleri Komisyonu Başkanı Osman KÖSEOĞLU, her ay en az iki konu ile gündem buluşmaları başlığı altında Rize halkını bilgilendirme çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Bugüne kadar yapılan çalışmalara ilgi gösteren Rize halkına ve katılımcılara teşekkür eden KÖSEOĞLU, bundan sonra da aynı ilginin kendilerini daha da motive edeceğini sözlerine ekledi.

 


Dün akşam İŞKUR İl Müdürü Hasan KİRAZ tarafından verilen "Çalışma Hayatında İŞKUR`un Rolü" konulu konferansa Rize esnafı ve iş adamları tarafından büyük ilgi gösterildiği görüldü. Katılımcılara "Katılım Belgesi" verildi.

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın