EKŞİOĞLU VAKFINDAN MANEVİ BULUŞMA‏

EKŞİOĞLU VAKFI’NDAN MALTEPE CAMİİNDE MANEVİ BULUŞMA

 

 

 

Ekşioğlu Vakfı Gençlik Kolları Eyüp Sultan Camiindeki sabah namazı buluşmasının ardından bu kez Maltepe Merkez camiinde yatsı namazı sonrası gerçekleştirdiği manevi buluşma programında tüm şehitler ve ahrete intikal eden aile mensupları için Kuran-ı Kerim okuttu.

 

Maltepe Merkez Camii’nde Yatsı Namazı sonrası düzenlenen manevi buluşma programına Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi’nin yanı sıra AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner, Şehit Aileleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı şehit babası Hasan Yüksel, Gümüşhane eski il müftüsü Dr. Süleyman Aktaş, Ekşioğlu Vakfı Basın Danışmanı Organizatör Necati Selvitop, Maltepe Müftü Vekili ile çok sayıda Ekşioğlu ailesi mensubu ve vatandaşlar katıldı. Manevi buluşma programında bir araya gelen ünlü hafızlar tüm şehitler ve rahmete kavuşmuş tüm Ekşioğlu aile fertleri için Kuran-ı Kerim okuyarak dua etti.

 

ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ’NDEN TEŞEKKÜR

 

Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner, Şehit Aileleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı şehit babası Hasan Yüksel şehitler için gerçekleştirdikleri manevi buluşma nedeniyle Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi ile Gençlik Kolları Başkanı Ercan Ekşi’ye belge verdi. Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner gerçekleştirilen organizasyondan dolayı Vakıf yöneticilerine teşekkür etti.

 

Ekşioğlu Vakfı Basın Danışmanı Organizatör Necati Selvitop ise “Hangi taşı kaldırsanız, kim düşmüşse, garip gurabanın ne zaman nerede yardıma desteğe birlik çağrısına ihtiyacı varsa orada Ekşioğlu veya Ekşi soyadı ismi vardır. Ekşioglu Vakfı Türkiye'nin en aktif en duyarlı sivil toplum kuruluşundan biridir. 350 bin kişilik Türkiye'nin en büyük, Avrupa ve dünyanın ise 3’üncü büyük ailesini bu tür faaliyetler ve görevler yakışır. Kuran'ı Kerim ziyafeti ile hep birlikte saf tuttuk ve kardeşlik bağlarımız pekişti. “

 

ALİ EKŞİ: BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ PEKİŞTİ

 

Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi ise maneviyatımız ile birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için önemli olan manevi buluşmaların süreceğini belirterek katılanlara teşekkür etti. Ekşi, “Devletimiz ve milletimiz için hizmet eden tüm şehitlerimiz ile aile fertlerimiz için Kuran-ı Kerim okuttuk, dua yaptırdık. Biz şehitlerimizi ve aile fertlerimizi hayırla ve dualarla yad ettik. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Allah herkesten razı olsun”

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın