Kotiloğlu;" Uzaktan, yakından İlgim Yok!"

Rizeli iş adamı Yunuz Kotiloğlu paralel damgasını kendisinin yediğini belirterek “ Ben buna laik değilim, ben bir iş adamıyım ve her zaman olduğu gibi Rize milliyetçisiyim ve Rizeli Cumhurbaşkanımızın yanındayım” dedi.

 

 

Paralelci olarak adlandırılan ve bundan rahatsız olan iş adamı eski RİSİAD Başkanı Yunuz Kotiloğlu geçmişte nasıl Mesut Yılmaz’ın yanındaysam bugünde Recep Tayip Erdoğan’ın yanındayım dedi.

Rizeli eski siyasetçi ve RİSİAD Başkanı Yunuz Kotiloğlu 1969 yılından beri Rize merkezde olduğunu belirterek “ İlk ve orta tahsilimi Rize ”de yaptım, iş hayatımın tamamını Rize “de sürdürdüm, il dışında hiçbir ticari faaliyetim yok. Şu an iş yerlerimde 150 dolayında insan çalışmakta. Mesut Yılmaz ile birlikte başlayan siyası hayatımda iki dönem meclis üyeliği yaptım.  Sosyal ve siyası hayatım Mesut Yılmaz ”in Rizeli olması nedeniyle siyaset başladı. Ben Rizeliyim ve Rize “de iş hayatım. Rizeli düşkünü olarak bilinmekteyim. Bugün iş adamıysam Rizeliler sayesinde iş adamı oldum. Rize ”ye minnet borcum var.  Mesut Yılmaz’ın siyasetten ayrılması ile birlikte yine hemşerimiz Recep Tayip Erdoğan’ın siyasete atılması ile onun yanında yer aldım. 2002 den beri şimdiki Cumhurbaşkanımızın yanındayım, bazı kişiler beni Yeşil Sermaye olarak nitelendirdi, benim onlarla uzaktan yakından ilgim yok, RİSİAD Başkanının Büyükköy Belediye Başkanı olmasının ardından RİSİAD başkanlığını yürüttüm ve bu kurumun Paralelci anılması ile birlikte noter kanalı ile istifa ettim” dedi.

      Kotiloğlu “ Devletimize ve yüce Türk milletine karşı her hangi bir tavır ve davranış içerisinde olmayacağım, şahsiyetim, anlayışım itibariyle taraf olmadım ve böyle hadiselerin içerisinde hiçbir zaman olmadım. Her zaman devletimizin ve milletimizin yanında yer aldım. Beni çeşitli kimliklerle yansıtan kişiler kendi menfaatleri doğrultusunda hareket ettiler” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    vay vay

     28 Aralık 2015 22:51
         

    VAY VAY VAYYYY SAYIN KOTIL  HIMMET YARDIMLARINI BU INSANLAR BILMEZ BIRAZ ONLARDAN BAHSETSEK AMA DEVLETIN BIRIMLERI BILMESI GEREKENI BILIR SEN MERAK ETME  VAY VAYY DEMEK DEVLETIN YANINDA OLDIN VAYYY ANASİNİİİ BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE



    SAYIN CUMHUR BASKANIM RIZE BELEDIYESI IMAR MUDURLUGUNE BI SORARMISINIZ KENTSEL DONUSUM YASASINI BIR KANUNU UZERINE NASIL OLUYORDA RIZELI MUTEAHITLERDEN ZOR KULLANARAK YASAYA RAGMEN KORKU VE TEHDITLE MUAF OLDUKLARI O BUTUN HARÇ PARALARINI NASILDA TEHDITLE SONRADAN NEOLUR OLMAZ DIYEDE BAGIS YAPTI BAKBUZU CIKARARAK ALIYORMUS BI SORARMISINIZ ALLAH ASKINA USTUNE USTELIK BIRDE DEVLETIN KANUNU UZERINE ENCUMEN KARARI ALMISLAR BUNLAR PARALELIDE GECTIDE E NE DIYEYIM.

  2. 0 0
    {usertitle}

    rizeli

     29 Aralık 2015 13:24
         

    Ulan yunuz sende hiç adamlık kalmamış etek giy gez bu çarşıda

Yorum Yapın