“İKAMETGAHINI RİZE’YE ALMIŞ TEK TEKNİK ADAMIM”

HİKMET KARAMAN, RİMER’DE HEMŞERİLERİ İLE BULUŞMASINDA TÜRKİYE KUPASI İLE FOTOĞRAF SÖZÜ VERDİ

 

HİKMET KARAMAN, KUPA İLE RİMER DE FOTOĞRAF SÖZÜ VERDİ

Süper Ligin 28. Haftasında zorlu Galatasaray deplasmanında 88. dakikada 1-0 yenik düşmesine rağmen oyundan kopmayıp uzatma dakikalarında beraberliği söke söke alan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Pazar sabahı RİMER’de taraftarla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.  

RİMER’in İstanbul Ataşehir ilçesinde ki merkezinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıda yeşil mavili takımımızın teknik direktörü Hikmet Karaman, toplantıya katılan ve mesaj yoluyla gelen sorulara samimiyetle cevap verdi, Çaykur Rizespor futbol takımı ve Türkiye Süper Ligine dair görüşlerini net ifade etti.

 

 

10 LİRALIK ADAMA 100 LİRA VERSEN DE 100 LİRALIK OYNAYAMAZ Kİ!

Ligin ilk yarısında da Galatasaray’ı uzatma dakikalarında atılan iki golle 4-3 mağlup etme başarısını göstermiş Çaykur Rizespor’un başarılı teknik direktörü, GS ile oynanacak kupa maçını dikkate alarak alınan beraberliğe belki galibiyetten de daha fazla sevindiklerini itiraf etti. Karaman, “Kweuke ve Eren, Çaykur Rizespor’un nerdeyse yarısı, ikisinden yoksun ve neredeyse Galatasaraylı tek bir oyuncunun maliyetine eşdeğer bir takım bütçesine sahibiz ama takım olabildiğimizden kısıtlı olanaklarımıza rağmen dün akşam da iyi sonuç aldık. Puanımız 28. hafta itibariyle 31, aşağılardayız ama hiçbir zaman endişelenmedik ve ligi de iyi bir yerde tamamlayacağız. Sakatlıklarımız olmasaydı ve devre arasında takviye yapsaydık şüphesiz daha iyi konumda olurduk ama transferin yapılmamasını isteyen benim. Kamuoyunda yönetimin transfer yapmadığı gibi yanlış bir algı var bu doğru değil, almış olmak için ve de simsar menejerlere kazandırmamak için transfer yapmam. 10 liralık oyuncuya 100 lira verilmesine izin vermem. Vermedim ve kısıtlı kadromuzla bugün Türkiye Kupasında yarı finaldeyiz. İnşallah yarı finali aşıp finali oynayacağız. Buna inanıyoruz. Kupayı da alırsak, söz o kupa ile burada beraber fotoğrafta çektireceğiz. Dünkü müsabakada aldığımız beraberliğin kupanın ilk ayağında bize avantaj sağlayacağını düşünüyorum. Beraberlik bizim takımı motive etti, tekrar yenebileceğimiz inancını bizim oyunculara pekiştirecek. Galatasaray da mağlup olsaydı, bizim maça daha bi bilenmiş çıkacaklardı. Arada Fenerbahçe ile oynayacaklarını da dikkate aldığımızda Rize’deki müsabakada gol yemeyip finali göreceğimize inanıyoruz” dedi.

“İKAMETGAHINI RİZE’YE ALMIŞ TEK TEKNİK ADAMIM”

Çaykur Rizespor’da bir çok kulüpte rastlanmayacak kurumsal yapıya sahip olduklarını, yönetimle, Başkan Metin Kalkavan va de Halim Mete ile çok iyi bir uyum içerisinde çalıştıklarının altını çizen Hikmet Karaman, takımın kentle daha barışık olmasının etkenlerinden biri de takımda alt yapıdan oyuncuların yer almasına bağlı olduğunu belirterek, “Beşiktaş’la oynadığımız hazırlık maçında alt yapıdan 6 oyuncuya yer verdim, alt yapıyı önemsiyor, bu konuda yönetimle projeler hazırlıyoruz. Bir yandan yarışırken kolay değil ama astronomik rakamların talep edildiği günümüz futbol endüstrisinde kalıcı başarı için bu adımları atmamız gerekiyor. Evet, Galatasaray’dan iki kez transfer teklifi aldığım doğrudur, zamanı gelince belki Trabzonsporu, Galatasaray’ı çalıştıracağım ama Rize’de daha yapacağımız çok iş var. Onun için iftiharla söyleyeyim, ikametgahını Rize’ye almış ilk teknik adamım. Çocuğumda Rizeli olarak doğacaktır” dedi.

RECEP ALİ AKSOYLU, “HİKMET HOCA, RİMER ONUR ÜYESİ”

RİMER Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ali Aksoylu’da, kahvaltılı toplantıya sıkışık maç trafiği arasında katıldığı ve samimi açıklamaları için Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’a teşekkür ettikten sonra konuklara yaptığı açıklamada, “RİMER’in geçen yılın Şubat ayındaki açılışına da katılan Çay kur Rizespor’umuzun başarılı teknik direktörü, değerli dostumuz, saygın futbol adamı Hikmet Karaman hocamızı da RİMER Yönetim Kurulu kararı ile Onur Üyelerimiz arasına dahil ediyoruz. Kendisini İstanbul’da Rizelilerin Sıcak Evinde bir kez daha ağırlamaktan mutluyuz ve bu buluşmayı dar zamanda gerçekleştiren üyemiz Burak Bakır’a ve organizasyonu gerçekleştiren RİMER’in kahramanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

HABER VE FOTOĞRAFLAR: Metin Yardımcı

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın