Avcı: “Chp Fikriyatı Yapmaz Yıkar”

Avcı: “Chp Fikriyatı Yapmaz Yıkar”


Avcı: “Chp Fikriyatı Yapmaz Yıkar”
AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı CHP Adayı Kazmaz’ın ‘havalimanı müsrifliktir’ açıklamasının CHP fikriyatı ile örtüştüğünü söyledi.
Avcı katıldığı canlı yayın televizyon programında gündeme, Rize yatırımlarına ve 24 Haziran seçimlerine ilişkin açıklamalarda da bulundu.
“CHP FİKRİYATIYLA BAĞDAŞIYOR”
CHP Rize Milletvekili Adayı Remzi Kazmaz’ın Rize-Artvin Havalimanı ile ilgili “müsriflik” yorumunu eleştiren Avcı, “Kendisi Muğla’nun Bodrum ilçesinde yaşıyor. Remzi Bey’in söylediklerini CHP fikriyatıyla çok bağdaştırıyorum. Rize Artvin Havalimanı’na müsriflik demeyi ilginç buluyorum. Seçim döneminde havalimanının müsriflik olduğunu söylemek bir siyasetçi açısından vahim bir durumdur” dedi.
“AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINA VATANDAŞIN TEVECCÜHÜ BÜYÜK”
“Rize’de AK Parti’nin güçlü bir milletvekili listesi karşısında halkımızın büyük bir teveccühü vardır. Milletimiz kararını verdi. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti kadrolarına büyük bir güven duymaya devam ediyor. Birlik beraberlik içerisinde el ele Rize’yi daha iyi noktalara taşımak istiyoruz.”
“SAADET PARTİLİLERİ VİCDANLARIYLA BAŞBAŞA BIRAKIYORUM”
“Saadet Partisi genel merkezinin şu an almış olduğu pozisyona hayret ediyorum. Saadet Partili kardeşlerimizin Rize’de verecekleri karar, Muhammet Avcı mı?, Rezmi Kazmaz mı? şeklindedir. Yapılan araştırmalar Saadet Partisi’nin milletvekili çıkaramayacağını gösteriyor. Saadet Partili dostlarımızı vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum. Verecekleri her karara da saygı duyuyorum”
“MİLLET İTTİFAKININ TEK AMACI ERDOĞAN’I YIKMAK”
“Birbirlerine hiçbir şekilde benzeyemeyen Millet İttifakı’nın en büyük amacı ‘Recep Tayyip Erdoğan olmasın da ne olursa olsun’ şeklindedir. Vaatleri de Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı her şeyi yıkmak üzerinedir. Vatandaşlarımız çok açık net bir şekilde bu tabloyu görüyor.”
“HDP’Yİ GİZLİDEN DESTEKLİYORLAR”
“HDP’yi kendilerine zarar verir diye resmi olarak ittifaklarının içine almadılar. Zınni olarak çok net bir şekilde birlikte hareket ediyorlar. Milli olanlarla, milli olmayanların ayrıldığı bir tabloyla karşı karşıyayız.”
“BATI ERDOĞAN’IN KARŞISINDA”
“Batının Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye karşı almış olduğu bir tavır var. Avrupa’da HDP’ye ve PKK’ya miting yapmak serbest, AK Parti’ye yasaktır. Sadece buradan bile tablonun nasıl olduğu anlaşılabilir”
“CUMHUR İTTİFAKINA SAHİP ÇIKMALIYIZ”
“Türkiye’de ve özelde Rize’de Cumhur İttifakı’na çok güçlü bir şekilde sahip çıkmalıyız. Recep Tayyip Erdoğan’ı güçlü bir şekilde hükümetin başına getirmeliyiz”

“MECLİSTE AK PARTİ ÇOĞUNLUĞUNU OLUŞTURMALIYIZ”
“Sayın Cumhurbaşkanımızla aynı düşünceye ve dünya görüşüne sahip bir meclis çoğunluğu oluşturmadan, ülkeyi doğru bir şekilde yönetebilmek mümkün değildir. Mecliste mutlaka AK Parti çoğunluğu sağlamamız gerekiyor.”
“16 YILDA RİZE’YE 19 KATRİLYON YATIRIM YAPTIK”
“2002 yılında iktidarı devraldığımızda Türkiye’nin toplam yatırım bütçesi 6 katrilyondu. Biz 16 yılda Rize’ye 19 katrilyon yatırım yaptık. 16 yılda o dönemki Türkiye yatırım bütçesinin 3 buçuk katı yatırımı Rize’ye yaptık”
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın