GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU'NDAN BAŞKAN TÜRÜT'E ZİYARET

GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU'NDAN BAŞKAN TÜRÜT'E ZİYARET

 

 

 

Türkiye Odalar Borsalar Birliği Rize Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fatih Çomoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt'ü makamında ziyaret etti.

Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fatih Çomoğlu, Rize’de genç girişimciliğin geliştirilmesi noktasında gerekli alt yapıyı oluşturmak ve sağlam ve sürdürülebilir bir girişimcilik anlayışını ortaya koymak için çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, Genç Girişimciler Kurulunun misyonu hakkında bilgi verdi ve Başkan Türüt'e görevinde başarılar diledi.

 

 

Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Rize Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fatih Çomoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, teşekkür etti. Türüt, Rize'de kollektif, sosyo ekonomik işbirliklerinin sağlam zeminlerde oluşturulması ve Rize'yi kalkındıracak projelerin, istihdam imkanlarının kazandırılması noktasında atılan adımları takip ettiklerini belirterek, önceki zamanlarda kendisinin de görev yaptığı Rize Genç Girişimciler Kuruluna ve Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın