SEDAT PEKER; DÜN OHAL İSTEYEN MHP BUGÜN FUAT AVNİ'ye SARILDI‏

SEDAT PEKER; DÜN OHAL İSTEYEN MHP BUGÜN FUAT AVNİ'ye SARILDI

 

 

Sedat Peker sosyal medya sayfalarından yaptığı açıklamasında MHP'yi eleştirdi. Güneydoğu'da OHAL ilan edilmesini isteyen MHP'nin bugün güvenlik reformlarıma karşı olmasının komik olduğunu dile getirerek MHP üst yönetimine; ''Sokaklar terör yandaşlarının elinde mi olsun? Bunu mu tercih edersiniz?''diye sordu. Sedat Peker; ''MHP'nin kurtarıcısı paralel yapının internet fenomeni Fuat Avni oldu.'' dedi ve açıklamasının devamında eleştirilerini sürdürdü.

İşte Sedat Peker'in Açıklamaları

Kıymetli dostlarım; 

Hatırlarsanız 15-20 gün evvelki bir yazımda; ‘’Terör örgütü yandaşlarına acaba fazlaca demokratik mi davranıyoruz? Kanunlar yeterli değil mi? ’’ diye bir yazı yazmıştım. O yazının üzerine de, takip edenlerin bildiği üzere epeyce bir gelişmeler olmuştu. 

Bu tip terör eylemleriyle ilgili İçişleri Bakanlığı tedbir alınabilmesi için bir kanun teklifi hazırlamış. Birkaç gündür ülkedeki gündemi ise bu kanunla ilgili tartışmalar belirliyor. İktidarda bulunan AK Parti’nin, muhalefet partilerinin başarısızlığından ve öngörü yeteneklerinin yoksunluğundan dolayı bu iştende bayağı kar elde edebileceği şahsım tarafından öngörülmektedir. 

Yakın bir tarihe kadar AK Parti hükümetini sokakları teröre teslim etmekle suçlayan CHP ve MHP ikilisi bu konunun o kadar çok üzerinde durmuşlardı ki, halkın büyük bir bölümünde de bu yönde bir kanı oluşmaya başlamıştı. AK Parti Hükümeti aleyhinde oluşan bu kamuoyu algısını kırmak, hem de elini güçlendirmek için yeni yasalar hazırlayınca, bu sefer muhalefet partileri özgürlükler gidiyor diye tekrardan ayağa kalkmaya başladılar. 

İşin en komik yanı ise sokaktaki karışıklıklar yüzünden Güneydoğu illerinde OHAL ilan edilmesini isteyen MHP üst yönetimindeki Şefkat Çetin ve avanesinin çıkarılan bu yasalar için polis devleti kuruluyor diye karşı çıkmaya başlamasıdır. (Benim gibi düşünenleri AK Parti’ye çalışmakla suçlayacaklarına, bence aynaya baksalar AK Parti’ye en fazla çalışanın kim olduğunu rahatlıkla görebilirler.) 

Hükümetin işine yarayacak olan bu yasaların çıkarılması için kamuoyunda ihtiyaç duyulacak psikolojiyi ve yüksek tansiyonu oluşturan bir muhalefetin var olduğu bir ülkede gerçekçi olmak gerekirse AK Parti’nin kendisi için çalışacak kimselere ihtiyaç duymayacağıdır. 

Toplum psikolojisinden anlamıyorsunuz. Siyasi öngörü yeteneğiniz yok ve bunun gibi siyaset için gerekli bir çok nitelikten de yoksunsunuz. Ama yinede o koltukları bırakmamak için her şeyi yapmaktasınız. 

En son kurtarıcıları da paralel yapının sosyal medyada ki Fuat Avni takma ismini kullanan sözcüleri oldu. Onun açıklamalarına sarılıp, benim MHP’yi bölmek için cezaevinden çıkarıldığım tezine sarılıp; ‘’Partimiz tehlike altında, MİT partimize komplo kuruyor.’’ diye mevcut koltuklarınızı garanti altına almaya çalışmaktasınız. 

Seçimden sonraki hikayenizde nasıl olsa hazır; ‘’MHP ülkenin çimentosudur, partimiz büyük tehlike altındadır.Şu an birbirimize girersek partimiz elden gider, ülkemiz mahvolur, Sedat PEKER isimli karanlık adam partimizi karıştırır. Şu an muhalefet yapılacak zaman değil, birlik zamanıdır…’’ deyip, muhalefet yapmak isteyen temiz dava adamlarının da önünü keseceksiniz. 

Küçük bir azınlık olarak rahat hayatınıza devam ederken, tüzüğü şehitlerin kanıyla yazılmış olan bir partiyi yok olmaya sürükleyeceksiniz (Tüm bunları insanların görüpte kardeşim ne oluyoruz deyip ses çıkarmamalarına ise gerçekten anlam veremiyorum.)

Anlam veremediğim bir diğer konu ise şudur; hükümetin çıkardığı bu yeni yasalar sayesinde polisin gücü eline geçireceğinin lafını devamlı yaparak, hangi amaca hizmet etmektesiniz? O zaman sizin tercihiniz ve tavsiyeniz, sokakların terör örgütü üyelerinin elinde kaosa sürüklenmesi midir? Sokaklara onların mı hakim olmasıdır(Galiba unuttuğunuz önemli bir şey daha var 1970’ lerden bu güne kadar polis teşkilatında etkin olan güç her zaman ülkücü kadrolar olmuştur.)

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

SEDAT PEKER

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    musa arslan

     7 Şubat 2015 00:10
         

    sedat peker hangi partiye girme amacındaysan çık söyledem rahatlıyalım..Bu misyonu Hangi ak partiden aldığunıda söyle Osmanlı ocaklarımı yoksa

Yorum Yapın