Avcı İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Edip, Çalışmaları Yerinde İnceliyor

Avcı İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Edip, Çalışmaları Yerinde İnceliyor

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı Kalkandere ve İkizdere ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek teşkilat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

 

İl başkanı Muhammed Avcı beraberindeki il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kalkandere ve İkizdere ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. İl Başkanı Avcı ziyaretler sırasında hem yönetim kurulu üyeleriyle tanıştı hem de ilçe başkanlarından ve yönetim kurulu üyelerinden teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler alarak, İlçe teşkilatlarının bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında genel bir değerlendirme yaptı.

İl başkanı Avcı teşkilat ziyaretlerinin yanı sıra Kalkandere ve İkizdere esnafını ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinledi. İlçelerde yapılan yatırımlar hakkında bilgiler vererek vatandaşların sorularını cevapladı.

İl başkanı Avcı teşkilat ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, "Bugün Kalkandere ve İkizdere ilçelerimizde hem yatırımlar konusunda genel bir değerlendirme yaptık hem de teşkilat çalışmalarımızla ilgili genel bir değerlendirme yaptık. Milleti merkezine alan, milletle siyaset yapan, vatandaşın düşünceleri ve kanaatleri doğrultusunda politikalarını belirleyen siyasi bir partiyiz. Siyasal kararları olgunlaştırırken milletin görüşüne saygı duymak ve o kanaatler doğrultusunda eyleme geçmek en önemli prensiplerimizdendir. Teşkilatlarımızla birlikte sürekli sahada olmaya devam edeceğiz. Vatandaşın sorunlarıyla ilgilenen onların dertleriyle dertlenen parti kimliğimizi daha da iyi noktaya taşımak için çalışacağız. ." dedi

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın