2015 Genel seçim Aday adaylığı süreci resmen başladı.Aday adayları bir bir resmi müracaatlarını yaparken Rahmi Metin önce tüm il ilçe teşkilatlarını ziyaret edip istişarelerde bulundu. Kamuoyundan büyük bir destek alan Rahmi Metin'in önümüzde ki günlerde resmi adaylık başvurusunu yapacağı bildirildi.
2015 Genel seçimlerinde Rize'den aday adayı olunması beklenen Bürokratlar istifa etmeyince Rize'de yaşayan ve Rize'de siyaset yapan aday adaylarının şansı yükseldi. Bu isimlerden en çok ön plana çıkan isim Rahmi Metin oldu.
Rahmi Metin Rize'nin kanaat önderleri ile bire bir görüşmeler yaptı. Bunun yanında Ak Parti teşkilatlarına tek tek ziyaretlerde bulundu. Yaptığı ziyaretlerde aday adaylığına tam destek veren teşkilat mensupları adaylığından duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Rahmi Metin Haziran 2015 Genel Seçimlerindeki Ak Parti aday adaylığı sürecinde tüm ilçeleri dolaşarak bilgi alış verişinde bulunuyor. Önceki dönem İl Genel Meclis üyeleriyle kendi ilçelerinde buluşup belediye başkanlarını ve parti İlçe Başkanlarını makamlarında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
Gezilerine İkizdere teşkilatıyla başlayan Rahmi Metin İkizdere ilçe Başkanı Ahmet Aksu ve Meclis üyeleriyle buluşup gündemi değerlendirdi.
Daha sonra Kalkandere İlçe Başkanı Hasan Akyıldız'la görüşüp Kalkandere Meclisi eski üyeleriyle beraber seçimleri ve Kalkandere’yi konuştular. Rahmi Metin beraberindeki İl Genel Meclis Üyeleri Muhammet Agun ve Aydın Bilsel'le sırasıyla İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete'yi ve Ak Parti İyidere İlçe Başkanı Talat Tüfekçiyi makamlarında ziyaret edip İyidere önceki dönem Meclis üyeleriyle sohbet ettiler.
Derepazarı Belediye Başkanını Yakup Samangül'ü ve ilçe Başkanı Mustafa Sivri'yi makamında ziyaret eden heyet önceki dönem meclis üyeleriyle siyasi gündem hakkında görüş alış verişinde bulunup Rize'nin geleceği hakkında projeksiyonlar sunuldu.
Rahmi Metin ilçelerde kendine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduğunu ve herkese teşekkür ettiğini bildirdi.
Yorum Yapın