AVCI VE KASAP ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Avcı ve Kasap Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

 

 

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ve Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap kuyumcular sokağı esnafını ziyaret etti.

İl Başkanı Avcı ve Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap’a ziyaretleri sırasında İl yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Murat Saadettin Türüt eşlik etti.

 

 

İl Başkanı Avcı ve Belediye Başkanı Kasap Esnaf ziyaretlerine kuyumcular sokağı esnafını gezerek devam etti. Avcı ve Belediye Başkanı Reşat Kasap kuyumcular sokağını gezerek esnaflarla sohbet etti. Rize’deki yatırımları değerlendirdi. Esnafın sorunları hakkında bilgiler aldı. Rize’de devam eden ve yapılacak olan projeler hakkında istişarede bulundu.

 

 

İl Başkanı Avcı ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada,

“ Bugün Rize Belediye Başkanımız, merkez ilçe başkanımız ve il yönetim kurulu üyelerimizle birlikte kuyumcular sokağı esnafını ziyaret ettik. Ziyaretimiz sırasında esnafımızın sorunlarını dinleyerek, Rize’deki yatırımlar hakkında genel bir değerlendirme yaptık. Ayrıca Belediye Başkanımız Reşat Kasap belediyenin çalışmaları hakkında esnafımızı bilgilendirdi. Yine Belediye Başkanımızın Rize’nin en önemli çarşısı hüviyetinde olan Kuyumcular sokağını modernleştirme bağlamında tasarlamış olduğu bazı fikirleri esnafımızla istişare ettik. Belediyemiz bu yönde istişarelerine devam edecek ve inşallah en kısa zamanda çok daha modern bir sokağa sahip olacağız. Ben bu yönde gayretli çalışmalarından ötürü Belediye Başkanımız Sayın Reşat Kasap’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın