BAŞKAN TÜRÜT HAYRAT MAHALLESİ TEŞKİLATI İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN TÜRÜT HAYRAT MAHALLESİ TEŞKİLATI İLE BİR ARAYA GELDİ

 

 

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Hayrat Mahallesi teşkilatı ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarette Başkan Sadettin Türüt'e Merkez İlçe Başkan yardımcıları Hüseyin Özgün ,Sinan Eyüpoğlu, Yönetim Kurulu üyesi Nurdan Boşnak, Hayrat Mahallesi Başkanı Mehmet Kurt eşlik etti.

Büyük küçük mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Hayrat Mahallesindeki toplantıda Başkan Türüt Mahalle Başkanı Mehmet Kurt'tan mahallenin sorunlarını dinleyerek detaylı bilgi aldı.

Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt toplantıda yaptığı konuşmada : "Teşkilatlarımızla yapmış olduğumuz toplantılarımız bizler için çok önemlidir. Toplantılarımız çok önemli bir takım çalışması halini aldı gerçekten ortada çok ciddi bir ekip var ve her mahalle için her köy için şuana kadar hiçbir siyasi geleneğin ortaya koyduğu bir çalışma şablonu değil bizim teşkilatçılık namına bugün kullandığımız bir çok kavramsalı üreten İstanbul il başkanlığı döneminde çalışmaları ve daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı seçildiği zamanda o çalışma şartlarını oluşturan Cumhurbaşkanımız ve davamızın lideri kurucu onursal genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan dır. AK Parti teşkilatları çok bilimsel metotlarla çalışarak gerçekten bu duvarın üstüne birer taş daha birer tuğla daha koyarak, teşkilatçılık manasında çok yüksek bir bina ortaya çıkardılar.Bizim bu iş içerisindeki anlayışımız detayların toplamından bütünün oluştuğu yönündedir. Bizim partimiz halkın partisidir.Tepeden aşağıya inmeci değil halkın yanında olarak, ortaya koyduğu gerçekleri,prensipleri ve icraatlarıyla yaşatan halkın gerçek partisidir" dedi.

 

 

Teşkilatçılık ve seçimlere değinen Türüt: "Teşkilatçılık anlamında İl ve İlçe yönetimlerinden olduğu gibi mahalle köy teşkilatlarından da beklentilerimiz söz konusu. Derler ya Demir tavında dövülür işte o tavda burasıdır açıkçası, çünkü buranın gerçeklerini bu mahalleliden ve bu mahallelilerden oluşan bu mahallenin AK Parti Yönetim kurulu üyelerinden daha iyi bilecek kimse yoktur.Bu yönüyle çok önemlidir Yeniden bir seçim sathı mahalline giriyoruz. AK Partinin girdiği her seçim birbirinden önemliydi biz her seçim için birbirinden önemli dedik hakikaten de öyle oldu.Bizim davamız Hak ile batılın mücadelesi davasıdır. Bizim sağlamaya çalıştığımız edinim, insanın elinde olması gereken imkanı ona vermek gayretidir. Bizim derdimiz Allah rızası için Ümmeti Muhammed'e ve insanlığa hizmet etme gayretidir. Bizim meselemiz kulluk meselesidir. Bizim derdimiz Allah rızasıdır ve bunun için siyasette bir mücadele vermek gerekiyorsa bugünün gerçekleri buysa biz bunun için buradayız.Bu dava Ümmeti Muhammed'in davasıdır insanlığın davasıdır. Muhakkak burada hesaplar sadece dünya için yapılmaz. Niyeti sağlam tutmalıyız" dedi ve toplantıya katılım sağlayan herkese teşekkür etti.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın