AK Parti Adaylarından Hızlı Başlangıç

AK Parti Adaylarından Hızlı Başlangıç

 

 

AK Parti Rize milletvekili adayları Rize’ye geldikten sonra sahaya inerek seçim çalışmalarına başladı.

Trabzon’da adeta bir miting havasında karşılanan AK Parti Rize milletvekili adayları hız kesmeden seçim çalışmalarına başladı. Seçim çalışmalarına hızlı bir başlangıç yapan milletvekili adayları Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak Ovit ‘de düzenlen kardan adam şenliğine, Rize merkezde iş yeri açılışlarına, Engelli ve engelsiz yarışmacıların birlikte katıldığı 2. Türkiye yemek yarışmasına katıldılar. Adaylar son olarak da Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırıda yaralan şoför Ufuk Kıran’ı ziyaret etti.

AK Parti milletvekili adayları bugünkü programlarına ilk olarak Rize Valiliği ve Ekşioğlu vakfı tarafından Ovit’de düzenlenen “Dünyada En Çok Çocukla En Kısa Sürede Kardan Adam Yapma” şenliğine katıldılar. Buradaki programda AK Parti Rize milletvekili Nusret Bayraktar’da adaylara eşlik etti. Oldukça renkli görüntülerin yer aldığı kardan adam şenliğinde AK Parti Milletvekili Adayları kardan adam yapan çocukların yanına giderek onlarla birlikte kardan adam yaptılar.

Ovit’deki programın ardından Rize merkeze gelen AK Parti Milletvekili adayları Rize merkezde ki 3 yeni iş yerinin açılışına katıldılar. Adaylar açılışlarda vatandaşlarla da sohbet ederek onları dinlediler. Programlarının devamında Rize ‘de düzenlenen engelli ve engelsiz yarışmacıların birlikte katıldığı 2. Türkiye yemek yarışması ve altın tencere Karadeniz final yarışmasına katıldılar. Milletvekili adayları yarışmada dereceye girenlere ödüllerini vererek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

AK Parti Rize milletvekili ve milletvekili adayı Hasan Karal, burada yaptığı konuşmada Rize’nin ilk defa böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığını belirterek, “ Bu organizasyonun Rize'de yapılması için bizler destek verdik ve Rize Belediye Başkanımız ev sahipliği yaptı. Bu manada kendilerine teşekkür ediyorum. Engellilerimiz konusunda farkındalık oluşturabilmek çok önemlidir. ve ortaya güzel bir eser çıktı. Her birimizin hayatımızda birer engelli olabilme ihtimalimiz var. Ne mutlu engelli olup hayata pozitif bakabilenlere.” Dedi

Adaylar son olarak Fenerbahçe kafilesine düzenlenen saldırıda yaralan otobüs şoförü Ufuk Kıran’ı evin de ziyaret ederek kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ilettiler. AK Parti Milletvekili adayları yaşanan olaydan dolayı duydukları üzüntüyü dile getirerek bir daha böyle bir olayın yaşanmaması temennisinde bulundular.

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın