RİZE BAŞBAKAN'I BEKLİYOR, HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu bugün saat 17.00`de Rize`de halka hitap edecek. Rize Başbakanın mitingi için hazırlandı.

İki gündür devam eden hazırlıklar ardından dün akşam sahne kurularak güvenlik önlemleri alındı. Bütün tedbirlerin dikkatli bir şekilde alındığı kent meydanında polis barikatları ile miting alanı çevrildi. 

Bugün Ankara`dan 14.30`da AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Karadeniz bölgesine gelecek. Esenboğa Havalimanı`ndan Trabzon`a hareket edecek olan Davutoğlu, buradan Artvin'de partisinin düzenlediği mitinge katılacak.
 
Ardından valiliği ziyaret ederek buradan Rize`ye gelecek.

Davutoğlu`nun saat 16.45`te Rize`de olması bekleniyor. İlk olarak Rize Valisi Ersin Yazıcı ile görüşecek olan Başbakan Davutoğlu, buradan Cumhuriyet Meydanına geçerek konuşma yapacak.
BAŞBAKAN DAVUTOĞLU TRABZON’DA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel uçak "ANA" ile partisinin Artvin Mitingi’ne katılmak üzere bugün öğle saatlerinde havayoyu ile Ankara’dan Trabzon’a geldi.
Trabzon'dan helikopterle Artvin'e geçecek olan Başbakan Davutoğlu'na eşi eşi Sare Davutoğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik eşlik ediyor.
Başbakan Davutoğlu, Artvin'e geldi



 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, helikopterle saat 14.17'de Artvin'e geldi.

AK Parti'nin Artvin mitingine katılmak için helikopterle Yenimahalle Şehir Stadı'na gelen Başbakan Davutoğlu'nu, Vali Kemal Cirit, Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan, Emniyet Müdürü Alaaddin Akbaş ve öteki ilgililer karşıladı.

Başbakan Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu da Artvin'e geldi.

Davutoğlu, partisi tarafından Artvin Valiliği önünde düzenlenen mitingde halka hitap edecek.

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın