Karal, RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni Ziyaret Etti

Karal, RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni Ziyaret Etti

 

 

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hasan Karal, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hastaları ziyaret ederek, hastanedeki işleyişin son durumu hakkında bilgiler aldı.

Hastalarla ve hasta yakınlarıyla bir araya gelen Karal, hastane şartlarının yeterli olup olmadığı, eksikliklerin neler olduğu konusunda vatandaşları dinledi. Karal, vatandaşlara sunulan sağlık hizmetinin aksamadan devam etmesi için gerekli takibi yaptıklarını belirtti.

Sağlık alanında Rize’de önemli yatırılmalar yaptıklarını, çalışmalarında vatandaşların görüşlerini ön planda tuttuklarını ifade eden Karal, vatandaşların iyi hizmet görebilmeleri adına ambulans filosunu genişlettiklerini, aile hekimliği ve evde sağlık hizmeti uygulamasını başlattıklarını, şehre bir çok yeni hastane kazandırdıklarını belirtti.

Yatırımların devam ettiğini söyleyen Karal, sağlık alanındaki son yeniliklere uygun olarak hastanelerdeki ekipmanların iyileştirildiğini, bakanlıklarla iletişim içerisinde olarak çalışmaların takip edildiğini ifade etti.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın