Osman Aşkın Bak, Kalkandere’yi Ziyaret Etti‏

Osman Aşkın Bak, Kalkandere’yi Ziyaret Etti

 

 

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, seçim çalışmalarına Rize’nin Kalkandere ilçesinde devam etti.

Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Bak, Ak Parti Kalkandere İlçe Başkanlığı seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı. Sonrasında emniyet müdürlüğü, kaymakamlık, polis okulu ve Yolbaşı Köyü’nü ziyaret etti. Bak’a ziyaretlerinde İl yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Kalkandere İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız ve Kalkandere Belediye Eski Başkanı Nihat Çolak eşlik etti.

Vatandaşların ilgisiyle karşılanan Bak, Yolbaşı Köyü’nde esnaf ve vatandaşların görüşlerini aldı. Vatandaşların sorunlarını yanıtlayan Bak, Rize’de planlanan ve yapımı devam eden projeler hakkında vatandaşlara bilgiler verdi.

Yapımı devam eden Organize Sanayi Bölgesi’nin yöreye önemli ekonomik katkılar yapacağını ifade eden Bak, “Ovit Tüneli, Lojistik Merkez ve Organize Sanayi bölgesiyle birlikte bölgede önemli oranda istihdam sağlanacaktır. Önemli bir ticaret yolu haline gelecek olan İkizdere vadisi, sanayileşmenin de merkezi olacaktır. Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması anlamında yapılan bu çalışmalar ülkemizin dünyadaki vizyonunu arttıracaktır” dedi.

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın