Rizeli Yardımcı UEFA Yönetim Listesine Seçildi

UEFA Yönetim Kurulu'na seçilen Servet Yardımcı, Helsinki'ye kazanmak için geldiklerini belirterek, "Çok çaba sarf ettik ve karşılığını aldık. Ülkem adına çok önemliydi" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Helsinki'de yapılan seçimde 34 oy alarak UEFA Yönetim Kurulu'na seçilen Servet Yardımcı, NTVSpor'a yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu ifade etti. 7. sırada Hollanda çıkıncı panik olduklarını söyleyen Yardımcı, "Bize sıra gelmeyecek mi diye panik olduk. Tahmin ediyordum, doğrusu çıktı. Buraya kazanmaya gelmiştik. Çok çaba sarf ettik, karşılığını da aldık. TFF kazanmıştır, ülkemiz kazanmıştır. Hepimize hayırlı olsun. Davor Suker, oylama öncesinde bana 34-35 oy alacağımı söylemişti. Her seçimde sonuçları bilirmiş, yine bildi. Ben de referandum için Türkiye'ye davet ettim" diye konuştu.

"SAYIN CUMHURBAŞKANIM'A TEŞEKKÜR EDERİM"

Türk futbolu için çok önemli bir gelişme olduğunu vurgulayan Servet Yardımcı, "Türkiye, UEFA'da hak ettiği yeri bulmuş oldu. Yaptığımız bütün çalışmalarda Türk futbolunun gücüne bir kez daha şahit olduk. Hem ülkem, hem TFF adına çok mutluyum. Çok önemli ve değerli bir görev. Sayın Cumhurbaşkanım da beni aradı. Kendisinin futbola katkısı tartışılmaz. Verdiği destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum ve şükranlarımı iletiyorum. Kader birliği yapmış olduğum arkadaşlarıma, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e çok teşekkür ediyorum. Sayın Gençlik ve Spor Bakanım Akif Çağatay Kılıç ve Dışişleri Bakanım Mevlüt Çavuşoğlu, nasıl bir destek istersem yanımda oldular. Kendilerine de çok teşekkür ediyorum" açıklamalarını yaptı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın