Rize Maçı Öncesi Aydın Karıştı!

AYDINSPOR 1923’TE DOĞANTEZ DÖNEMİ DE SONA ERDİ

 

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923’te Ziraat Türkiye Kupası’nda Çaykur Rizespor ile oynanacak olan maç öncesinde görevinden istifa eden Teknik Direktör Tolga Doğantez şoku yaşanıyor.
Aydınspor 1923’te Teknik Direktör Tolga Doğantez istifa etti. Rize’de oynanan kupa maçında orta saha oyuncularından Seçkin Getbay’ın takımın oyun sistemini bozmaya yönelik yaptığı davranışından dolayı yönetime bu oyuncu ile ilgili olarak gereğinin yapılmasını isteyen Doğantez, yönetimin bu konuda olumsuz cevap ve Seçkin’i savunur nitelikte tutum alınca görevinden istifa etti. Seçkin’in takıma ihanet ettiğini belirten Doğantez, “Kulüpler, başkanların, oyuncuların ve camiaların oyuncağı olmuş” diyerek adeta sitem etti.
"KULÜPLER OYUNCULARIN VE YÖNETİMLERİN OYUNCAĞI OLMUŞ"
Seçkin’le ilgili olarak takım disiplinini ve oyun anlayışını kendi duygularıyla yönetmeye çalıştığı için yönetime rapor verdiğini fakat olumsuz sonuç aldığını kaydeden Doğantez, “Seçkin Rize maçı öncesi, devre arası ve maçtan sonra oyun sisteminin dışına çıkarak diğer arkadaşlarını da yanlarına çekerek ben sahada yokum diye sahada kendi bildiğini yapmaya ve yaptırmaya çalışmış. Yönetim bana değil Seçkin’in iyi niyetine inandı. Yüzleşelim dedim ve onu da kabul etmeyip yüzleşmekten korktular. Ben buraya geldiğimde Seçkin ve Gürkan taraftar tarafından istenmeyen pozisyondaydı. Oyun sistemi kafasına yatmayan zor gelen ve anlayışına uymayan varsa gelsin bana söylesin dedim. Öyle oynanmaz böyle oynanır tarzında takımı bölmeye gerek yoktu. 60. dakikaya kadar sisteme bağlı oynayan takım son bölümleri Seçkin ağabeylerinin istediği gibi oynamaya başlayınca ortaya bu tablo çıktı. Bir tane oyuncu takıma ihanet ediyor ve bunu başkanınla paylaşmana rağmen yaptırımda da bulunulmuyor aksine Seçkin’i oynatmaya devam et yönünde talimat verildi. ama bu benim doğamda yok. Beni sadece iş ahlakı ve Aydınspor 1923’ün menfaatlerinin ilgilendirdiğini ilk geldiğimde söylemiştim. Kim uymuyorsa bildiğim doğrudan asla vazgeçmem. Kulüpler oyuncuların ve yönetimlerin oyuncağı olmuş. Aydınspor kaderini yaşayacak. Acı ama gerçek işin özeti bu”
“İYİ NİYETİMİ SUİİSTİMAL ETTİLER”
Aydınspor 1923’ün transferler anlamında kendisini kullandığını söyleyen Doğantez, “Aydınspor 1923'te hakkım çok. Çok gönülden hizmet ettim. Transfer döneminde ismimi ve kulüple ilişkilerimi kullandılar. Kandırdılar beni. İyi niyetimi suiistimal ettiler. Çok yazık. Transferlerde hiçbir menajeri devreye sokmadım. Kimse, Aydınspor 1923'ten nemalanamadı. Transfer edilen futbolculara toplamda ödenen para 150 bin TL. Bu oyuncular gelecek vaat eden oyunculardı” diyerek konuşmasını tamamladı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın