Son Galibiyetini Pazarspor'a Karşı Almıştı!

Orduspor Teknik Direktörü Kır istifa etti

 

 

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor'da, teknik direktör Turgut Kır ile yolların ayrıldığı bildirildi.

Kulüp başkanı Yaşar Pamuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Turgut Kır'ın istifa ettiğini belirterek, "Hocamıza Orduspor'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederim" dedi. 

Takımın başına şimdilik hangi teknik direktörün geçeceğinin belli olmadığını ifade eden Pamuk, "Bu konuda yönetim olarak değerlendirmemizi yapacağız. Ondan sonra karar vereceğiz" diye konuştu.

Sezona teknik direktör Sinan Bayraktar ile başlayan mor beyazlı ekip, Bayraktar'ın istifasının ardından takımı Ali Şahin'e emanet etmişti. 

Daha sonra Şahin'in de istifa etmesiyle teknik direktörlük görevine Turgut Kır getirilmişti.

 

Orduspor teknik direktör Altınay ile anlaştı

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor, teknik direktör Metin Altınay ile anlaşma sağladı. 

Mor-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Futbol A takımımızda teknik direktörlük görevine Metin Altınay getirilmiştir. Sabah saatlerinde Ordu'ya gelen yeni teknik sorumlumuz Metin Altınay çalışmalarına başlamıştır" denildi.

Öte yandan teknik direktör Altınay, kulübün Durugöl Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Orduspor'a gelmekten mutlu olduğunu belirterek, "Burada başarılı olabilmek için elimden geleni yapacağım" dedi.

Sezona teknik direktör Sinan Bayraktar ile başlayan mor beyazlı ekip, Bayraktar'ın istifasının ardından takımı Ali Şahin'e emanet etmişti.

Daha sonra Şahin'in de istifa etmesiyle teknik direktörlük görevine Turgut Kır getirilmiş, Kır da dün Orduspor'la yollarını ayırmıştı. 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın