RİZE’nin Milli Gururu Destek Bekliyor!

RİZE’nin Milli Gururu Destek Bekliyor!

 

 

 

Rize’nin Milli gururu Ramazan Döne, 6 Nisan Çarşamba Günü, 19:00’da Rize Yeni Spor Salonunda Oynanacak Olan Türkiye – Belkiça Maçında Hemşerilerinden Destek İstedi.

 

Hentbol’de kariyerinin zirvesinde bulunan A Milli takım kaptanı Rize’li Ramazan Döne, Çarşamba günü 19:00’da Rize yeni spor salonunda oynayacakları Türkiye – Belçika maçında hemşerilerinin tribünleri doldurarak destek vermesini istedi.

 

Küçüklüğünden bu yana Milli forma giymeyi hedeflediğini ve hedefinde kariyerinin zirvesine ulaşmayı başardığını ifade eden Döne, “Milli takım formasıyla onlarca maça çıktım. Ancak hiçbir maç öncesi şuan duyduğum heyecanı hissetmemiştim. Çünkü, Milli formayla memleketim Rize’de, akrabalarım, arkadaşlarım ve dostlarımın önünde maça çıkacağım. Bu benim için çok özel bir maç olacak ve hiç unutmayacağım anları hemşerilerim ile yaşamak ve paylaşmak istiyorum.” Dedi.

 

Rize’nin plakası 53 Numaralı formasıyla ülke ülke gezerek önemli başarılara imza atan Döne, “Bu maç bizim için çok önemli. Kazanmamız gereken bir maç. Rakibimizle ilk maçı Rize’de oynayacağız. İkinci maç ise deplasman da oynanacak. Rakibimizi elememiz halinde 2018 Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası Eleme Gruplarına katılmaya hak kazanacağız. Seyirci desteğine çok ihtiyacımız olacak. Yıllardır buralara gelmek için ter döküyoruz. Milli takımımızı hedefe ulaştırmak için Rize’lilerden sadece 60 dakikalık destek istiyoruz.” İfadelerini kullandı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın