Sercan Kaya Hangi Takıma İmza Attı ?

 

 

ÇAYKUR Rizespor'un eski takım kaptanı Sercan Kaya'nın yeni takımı belli oldu.

Buna göre sözleşmesi sona eren tecrübeli oyuncunun yeni takımı PTT 1. lig takımlarından A.Demirspor oldu.

Sözleşmesi bir yıl olan Sercan Kaya, ajans53.com'a verdiği özel açıklamada " Eski takımın Rizespor'a teşekkür ediyorum. Başta hocam, Başkanım, Yönetim kurulu üyeleri ve tüm taraftarlarımıza hakkım helal olsun, onlarda hakkını helal etsin. 3,5 yıl hizmet ettiğim Rize şehrini asla unutmayacağım. Allah hepsinden razı olsun" dedi.

 

 

PTT 1. Lig ekibi Adana Demirspor, Çaykur Rizespor’dan sağ kanat oyuncusu Sercan Kaya’yı kadrosuna kattı.

Sercan Kaya, Aytaç Durak Tesisleri’nde, kulüp başkanı Sedat Sözlü ve yöneticilerinde de katıldığı törende, kendisini 1 yıllığına mavi-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. İmza töreninin ardından açıklamada bulunan Sercan, Adana Demirspor’un kendisini transfer etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çaykur Rizespor’da sözleşmesinin bittikten sonra Adana Demirspor’un kendisiyle temasa geçtiğini aktaran Sercan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Anlaşırken maddi ve manevi olarak sıkıntı yaşamadık. Çok büyük bir camiaya geldiğimi düşünüyorum. Taraftarıyla, takımıyla büyük bir camia. İnşallah iyi bir şampiyonluk yoluna çıkmış oluruz. Ben de bu yolda elimden geleni yapmak için buradayım. İnşallah Adana Demirspor’u hak ettiği yere çıkartırız. 5 senedir Süper Lig’deyim, camia, taraftar, atmosfer olarak fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum. Bunları düşündüğüm için Adana Demirspor’a geldim. Hocamızla, takımımızla, yönetimimizle ve taraftarımızla bir bütün olup inşallah sezon sonu şampiyon olarak Süper Lig’e çıkarız."

"İstesem Adanaspor’a imza atardım"

Sercan, sakatlığı bulunup bulunmadığına ve Adana Demirspor’a transfer olmadan önce Adanaspor ile görüşüp görüşmediğine yönelik bir soruya, şöyle cevap
verdi:

"Geçen sene 27 maç oynadım, önceki 2 sene yirmi dörder maça çıktım. Sakat olan oyuncu bu maçları oynayamaz. Adanaspor konusuna gelince, şu an buradayım ve bunları konuşmak lazım. Transfer süreci benim için noktalandı. Transfer döneminde herkes herkesle görüşebiliyor. İsteseydim oraya da imza atabilirdim. Süper Lig’den herhangi bir kulübe de imza atabilirdim. Benim tercihim Adana Demirspor oldu."

Sözlü: "Sercan gücümüze güç katacak"

Kulüp başkanı Sedat Sözlü de Sercan Kaya’nın, Adana Demirspor’u Süper Lig takımlarına tercih ettiğini dile getirdi. Sercan’ın, Türkiye’de önemli kulüplerde forma giydiğini anlatan Sözlü, şunları kaydetti:

"Burayı istemesi çok önemliydi. Adana Demirspor’u ve bu camianın içinde olmayı çok istedi. Bu bizi ziyadesiyle mutlu etti. Sercan, geçen yıl Çaykur Rizespor’da 27 maç oynadı, bu sene de 34 maç oynayıp gücümüze güç katacak. Camiamızın nasıl şampiyon olması gerektiğini çok iyi biliyoruz. Dikkatli davranıyoruz, yerinde ve nokta transferler yapıyoruz. Sercan doğru tercih, camiamıza hayırlı olsun."

Sözlü, geçen sene transfer edilen Tiago Bezerra’nın ücretinde indirim istediklerini ancak menajeri ve kendisiyle anlaşamadıklarını, bu nedenle Brezilyalı futbolcu ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırmayı düşündüklerini de sözlerine ekledi.

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın